Fjellhamar Torg Fjellhamar Torg Haneborgveien 93 Haneborgveien 93 Fjellhamar Torg Fjellhamar Torg Planskisse 1. etasje Planskisse 1. etasje Planskisse u. etasje Planskisse u. etasje

Forretningslokaler i nybygg - rett ved siden av Fjellhamar togstasjon - parkering - innflytting sommer 2019!

Haneborgveien 93, LØRENSKOG - 1812 m²


Inneholder

Forretningslokaler fra ca. 188 - 1 854 kvm til leie i Fjellhamar sentrum. INNFLYTTING SOMMER 2019!

I prosjektet som har fått navnet Fjellhamar Torg skal det bygges 4 boligblokker med totalt 145 leiligheter. Ytterligere ca. 1 500 leiligheter planlegges i nærområdet de nærmeste årene med oppstart 2019.

Det blir parkering i to etasjer under bakken, og forretninger med tilhørende parkering på bakkeplan/underetasje. Det er deler av disse forretningsarealene vi her leier ut.
I eiendommen er det ledig et stort lokale på ca. 1 374 i 1. etasje med egen inngang og varelevering. Lokalet har meget gode profileringsmuligheter og særdeles enkel adkomst fra parkeringsplassen.
Passer godt for detaljhandel, storhandel eller andre virksomheter med ønske om god parkeringsdekning og enkel varelevering med lastebil. Lokalet kan deles på 2 leietakere dersom man finner en hensiktsmessig inndeling.

I tillegg er det ledig et mindre næringslokale, ved siden av COOP Mega dagligvareforretning, på motsatt side av bygget. Dette lokalet er på ca. 250 kvm BTA, og kan deles på inntil 2 leietakere. Arealet vil ha felles inngang med COOP Mega, og får profilering mot betalingskassene i butikken.
I deler av lokalet er det ønskelig med type cafè/pub eller liknende, dog er dette ikke fastsatt. Lokalet vil ha store vindusflater ut mot Haneborgveien. Resterende del av lokalet vil ha vinduer mot Fjellhamar togstasjon.

I byggets underetasje (bakkeplan) er det ledig et næringslokale på ca. 188 kvm BTA, også med egen inngang. Lokalet ligger rett ved inngangen for passasjerer til Fjellhamar Stasjon, og har 10 korttids p-plasser etablert rett utenfor. Passer for et vidt spekter av virksomheter, men gjerne virksomheter som trenger enkel kundeparkering og fin profilering mot de reisende med toget.

COOP Mega allerede inngått leieavtale i byggets 1. etasje. I tillegg er det inngått leieavtale med apotek.


Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i det som omtales som «Fjellhamar sentrum».

NSB sitt lokaltog mellom Lillestrøm og Oslo går gjennom området, og sørger for rask adkomst til både Lillestrøm, Strømmen og Oslo.

I området rundt Fjellhamar togstasjon finnes p.t både frisør, apotek, kiosk, Kiwi, fotograf, cafè, barne- og ungdomsskole, barnehager, Fjellhamar kirke, Fjellhamar stadion mm.

Kun få minutter med bil til Strømmen og Strømmen Storsenter, som er et av Norges største kjøpesenter.


Bebyggelse


Tomten

Flat tomt opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer.


Adkomst

Enkel adkomst direkte fra Haneborgveien.


Off. Kommunikasjon

Kun 100 meter fra Fjellhamar togstasjon. Kort vei til buss.


Parkering

Utvendig parkering er til felles benyttelse for byggets leietakere og besøkende. Ca. 70 plasser totalt på for- og baksiden (delvis under tak) samt 20 stk. korttids p-plasser ved siden av bygget.

I tillegg er det ledige p-plasser i parkeringskjeller, grunnet ledige p-plasser tilhørende boligdelen. Mulighet for leie etter nærmere avtale.


Standard

Nybygg med meget god standard.


Oppvarming

Elektrisk + vannbåren varme.


Overtakelse

Forventet ferdigstillelse ca. sommer/høst 2019.

Haneborgveien 93, LØRENSKOG

Referanse: 11766

Butikk/handel 0. etg. 188 m²
Butikk/handel 1. etg. 250 m²
Butikk/handel 1. etg. 1374 m²

Megler

Eirik Werner Frøytlog
Eirik Werner Frøytlog
Telefon: 67 91 76 54
Mobil: 913 17 155
Epost: eirik@real.no