30.11.2021

2021 har flydd unna og er snart passert. Det har vært et aktivt år i et marked som igjen har overrasket oss positivt. Her i REAL Næringsmegling AS tangerer vi fjorårets omsetning med god margin. Vi signerte nylig en transaksjon på NOK 140 000 000,-, og vi avslutter før årets utgang ytterligere en transaksjon på ca. NOK 80 000 000,-.


Utleiemarkedet har også begynt å våkne igjen, selv om vi fortsatt ikke er helt tilbake til slik det var før Korona-pandemien. Den nye trenden er at vi registrer flere søkeoppdrag enn hva vi har gjort i tidligere år. Dette er et godt signal om at det er økende interesse for å etablere seg på Romerike. Søkeregistreringene gjelder både kontor- og kombinasjonslokaler. Spesielt hyggelig er det å se at kontormarkedet er i ferd med å våkne igjen.


For Viken fiber AS jobber vi aktivt med søk etter kontorer i Lillestrøm, som det har vist seg vanskelig å finne. Det i seg selv er ganske symptomatisk for markedet p.t. Vi har flere ledige kontorarealer og mange søkere, men det å finne riktig match er derimot vanskeligere.


I november har vi investert i nye IT-løsninger, som vi håper vil endre hverdagen vår i forhold til hvordan vi har arbeidet tidligere. Med nye HUB-løsninger kan vi kommunisere lettere mot de offentlige registrene slik at vi får en mer strømlinjeformet måte å arbeide på.


Nå krysser vi fingre for at også 2022 blir et innholdsrikt og aktivt år.


Vi avslutter med å takke alle våre kunder og samarbeidspartnere, og ønsker en riktig god jul og ett godt nytt år.

Eivind K. Aursøy

Næringsmegler MNEF SN
Daglig leder og Fagansvarlig