Planskisse 3 etasje - Skovly Vest Planskisse 3 etasje - Skovly Vest Skovly Vest kontorlokale 3 etg. over broen. Glassfasade mot sentrum Skovly Vest kontorlokale 3 etg. over broen. Glassfasade mot sentrum SKOVLY VEST (Illustrasjonstegning) SKOVLY VEST (Illustrasjonstegning) Jessheim Sentrum Jessheim Sentrum

JESSHEIM SENTRUM - Nytt kontorlokale ca. 125 kvm i Skovly Vest

Skovly Vest, Jessheim - 125 m²


Arealspesifikasjon

3. etg: 125 kvm Kontor


Inneholder

I Skovly Vest har vi for leie et kontorlokale på ca. 125 kvm BTA. Lokalet er beliggende i 3. etg. over broen som binder Skovly Vest sammen med Storsenteret.
Dette er et særegent hjørnelokale med buede store vinduer og flott utsyn over sentrum. Adkomst til lokalet vil være rett fra garasjeplanet i 3. etg, eller interne heiser, trapper og rulletrapp.
Lokalet fremstår i dag som et rålokale, men vil av utleier bli innredet og tilpasset etter leietaker sine ønsker.

Vedlagte planskisse viser forslag til inndeling av lokalet med åpent kontorlandskap for ca. 5-6 personer, respesjonsområde, møterom/spiserom og bad m/wc og dusj.

Skovly Vest er beliggende midt i Jessheim sentrum med umiddelbar nærhet til et rikt tilbud av kafeer og restauranter.
Gangavstand til tog, buss og taxi. Tog til Oslo tar ca. 34 minutter, og Oslo Lufthavn kan nås med buss på få minutter.
Meget gode parkeringsmuligheter. Skovly Vest har ca. 850 innvendige parkeringsplasser, samt rikelig med sykkelparkering.

Utleier er Harald Kværner Eiendom AS, en meget solid og profesjonell aktør som har stått for store deler av sentrumsutviklingen i Jessheim.

Vi søker seriøse kontoraktører som ønsker å etablere seg i moderne og sentralt beliggende lokaler som de selv er med på å utforme.


Tomt kvadratmeter


Visning

Kontakt megler

Skovly Vest, Jessheim

Referanse: 17023

Kontor 125 m²

Megler

Gunhild Smestad
Gunhild Smestad
Telefon: +47 67 91 76 52
Mobil: +47 908 76 367
Epost: gunhild@real.no