Eiendommen utvendig Eiendommen utvendig Illustrasjonstegning - kontor Illustrasjonstegning - kontor Illustrasjonstegning - sosial sone Illustrasjonstegning - sosial sone Forslag møbleringsplan Forslag møbleringsplan Forslag møbleringsplan Forslag møbleringsplan Forslag møbleringsplan Forslag møbleringsplan

Kontor og forretningslokaler på Lillestrøm Torv - Kort vei til Lillestrøm togstasjon

Torvet 5, Lillestrøm - 347 m²


Arealspesifikasjon

2. etg: 347 kvm Kontor


Inneholder

"Midt i" Lillestrøm sentrum har vi for utleie følgende:

Forretnings/kontorlokale på 83,5 kvm (95,4 kvm inkl. fellesareal) beliggende på gateplan mot Solheimsgata. Inkludert er også tilgang til toalett og garderobe i byggets underetasje på 20 kvm. Totalt leieareal 115,4 kvm.

Kontorlokale på ca. 298 kvm (347,4 kvm inkl. fellesareal) beliggende i byggets 2. etasje. Lokalene vil innredes etter leietakers ønsker med eget kjøkken samt toaletter og dusj.

Gårdeier er løsningsorientert og positiv til å finne gode løsninger for den rette leietaker.

Se forslag til mulige møbleringsplaner side 6-8. Vi gjør oppmerksom på at møbleringsforslag ikke er noen fasit, men kun forslag til løsninger.

Adgang til lokalet via heis og trapp, som begge er etablert rett på utsiden av lokalet. Inngang fra gateplan via sideinngang, vis à vis Lillestrøm Torv (se bilde neste side).

Området generelt består av sentrumsgårder bestående av forretninger, kontorer og boliger. Eiendommen har en svært sentral beliggenhet med gangavstand til alt av fasiliteter.


Beliggenhet

Eiendommen har en svært sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum med gangavstand til alt av fasiliteter. Området generelt består av sentrumsgårder bestående av forretninger, kontorer og boliger.


Tomt kvadratmeter


Off. kommunikasjon

Kun ca. 5 min til Lillestrøm kollektivterminal, som har hyppige avganger både for buss, tog og flytog. Ca. 32,2 km til Oslo Lufthavn Gardermoen, ca. 25 km til Oslo og ca. 2,8 km til Strømmen. Det er reisetid på ca. 11 minutter til Oslo med tog, og 15 - 20 minutter med bil.


Parkering

Det medfølger ingen p-plasser til leieforholdet, men p-plasser i parkeringskjeller på Lillestrøm Torv kan leies gjennom direkte avtale med Q-Park som for tiden drifter parkeringsanlegget.

Lillestrøm har generelt god parkeringsdekning, og det er også avgiftspliktig p-hus tilknyttet senteret som kan benyttes av kunder/besøkende.

Det er i tillegg antatt å være mulighet for leie av utvendige p-plasser på Meieritomta . Kontakt ansvarlig p-selskap for ytterligere informasjon.


Standard

Vil tilpasses leietaker etter avtale.


Oppvarming

Elektrisk/radiator.


Visning

Etter avtale med megler. REF: 18003.


Overtakelse

Lokalet står ledig og kan overtas etter avtale.

Torvet 5, Lillestrøm

Referanse: 18003

Kontor 347 m²

Megler

Rune Eide
Rune Eide
Telefon: +47 67 91 76 56
Mobil: +47 900 29 707
Epost: rune@real.no