Moderne glassfasade mot Strømsveien Moderne glassfasade mot Strømsveien Lokale på ca. 187 kvm i 1. etasje (tidligere DNB Eiendom) Lokale på ca. 187 kvm i 1. etasje (tidligere DNB Eiendom) Lokale på ca. 187 kvm i 1. etasje (tidligere DNB Eiendom) Lokale på ca. 187 kvm i 1. etasje (tidligere DNB Eiendom) Planskisse 1. etasje Planskisse 1. etasje

Representativt kontorlokale på ca. 187 kvm i Strømmen sentrum

Strømsveien 62, Strømmen - 187 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 187 kvm Kontor


Inneholder

Med meget sentral beliggenhet i Strømmen sentrum har vi til for utleie kontorlokale på ca. 187 kvm beliggende i 1. etasje. Lokalet har gjennomgående representativ og høy standard.
Gjennomgående fine lokaler med åpen løsning, 2 møterom, eget kjøkken med hvitevarer, bad/wc og lagerrom. Lokalet deles ikke opp i mindre enheter.

Det er i tillegg ledig ca. 135 kvm kontor beliggende i 2. etasje. Dette lokalet kan slås sammen med lokalet på 187 kvm dersom det er ønskelig med større areal. Tidligere var disse lokalene i bruk av DNB Eiendom.

Eiendommen har en av Strømmens beste beliggenheter og eksponeringsmuligheter ut mot publikum, og ligger bare "et steinkast" unna Strømmen Storsenter.
Meget gode profileringsmuligheter, både med tanke på beliggenhet og bygningens glassfasader som gir meget god eksponering for den enkelte leietaker.

HC toalett i 1. etg. Vareheis.


Beliggenhet

Bygget ligger i etablert bolig, forretnings- og kontorområde midt i Strømmen sentrum.

Kort vei til alle offentlige og private servicetilbud, samt kun 2 min. gange til Strømmen Storsenter, som er et av norges største kjøpesenter.
Det har gjennom de siste årene skjedd en rivende utvikling i Strømmen. Siden 1985 har et av landets største kjøpesenter, Strømmen Storsenter, vært med å gi liv til stedet.
For få år siden startet en omfattende fornyelse av Strømmen, som vi ennå ikke har sett slutten på. Nye bygg dukker opp og inneholder tilbud som bidrar til en urbanisering og gir stedet nye muligheter.
Etter at en av landets nyeste kollektivterminaler også åpnet på Strømmen, har man fått en effektiv transportkombinasjon mellom tog og buss.

Avstander:
Ca. 2 km til Lillestrøm.
Ca. 20 km til Oslo.
Ca. 30 km til Oslo Lufthavn Gardermoen.
Ca. 5 min gange til Strømmen togstasjon - og kollektivterminal.
Det er reisetid på ca. 10 minutter til Oslo med tog, og 15- 20 minutter med bil. Godt utbygget veinett med firefelts motorvei, Gardermoen - Oslo, og mellom Lillestrøm og Oslo.

Det er ca. 2-3 minutter med bil fra avkjøring RV 159 og inn til Strømmen sentrum.


Tomt kvadratmeter


Off. kommunikasjon

Buss rett utenfor. Få minutters gange til Strømmen togstasjon.


Parkering

P-plasser ute og p-plasser i garasje kan leies etter nærmere avtale.


Standard

Høy gjennomgående standard både inn- og utvendig. Ny moderne glassfasade.


Byggemåte

Bebyggelsen er opprinnelig oppført i 1975, men ble totalrenovert i perioden 2011-2013 til en meget god standard både inn- og utvendig. Bl.a er eiendommens 1. etg. utvidet og det er etablert ny handletrapp i granitt, glass og rustfritt stål opp til lokalene i 2. etg, som i dag benyttes til kontor.


Visning

Etter avtale med megler. REF. 19026.


Overtakelse

Lokalet står ledig og kan overtas etter avtale.

Strømsveien 62, Strømmen

Referanse: 19026

Kontor 187 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no