Moderne kontorlokaler med stor fleksibilitet og tilgjengelighet Moderne kontorlokaler med stor fleksibilitet og tilgjengelighet Utstrakt bruk av glass mellom kontorer og gangarealer/fellesareal Utstrakt bruk av glass mellom kontorer og gangarealer/fellesareal Lyse og moderne møterom i aktivt kontorfellesskap Lyse og moderne møterom i aktivt kontorfellesskap Åpne og lyse fellesarealer mellom kontor/møterom Åpne og lyse fellesarealer mellom kontor/møterom Trivelige fellesarealer med god luftkvalitet Trivelige fellesarealer med god luftkvalitet Kontorer med store vindusflater som gir gode lysforhold Kontorer med store vindusflater som gir gode lysforhold Fleksibelt lager med moderne og fremtidsrettede løsninger Fleksibelt lager med moderne og fremtidsrettede løsninger Hovedinngang sørvest Hovedinngang sørvest Bygget utvendig Bygget utvendig

20 minutter fra Oslo S og Gardermoen - moderne kontorlokaler med bemannet lager, rett ved E6

Hvamsvingen 4, Skjetten - 2230 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 450 kvm Lager/verksted
2. etg: 1780 kvm Kontor


Inneholder

Ønsker ditt firma full fokus på kjernevirksomheten? Opererer dere i en bransje med stadig endringer, og vil ha fleksibilitet? Trenger dere kontorplasser, showrom, lager eller en kombinasjon av disse? Og vil dere jobbe i lyse, moderne lokaler med god luftkvalitet? Hvamsvingen 4 er noe for dere.

En enkel hverdag i Hvamsvingen 4:
12 kontorlokaler med høy standard i varierende størrelse fra 35m2 til 800 m2, er til leie i moderne kombinasjonsbygg, tett ved E6. Driften av bygget håndteres for dere, møterom, spiserom og lounge deles med andre virksomheter, og bemannet lager i 1. etasje kan plukke, sende og lagre varene deres. Den gode tilgjengeligheten for ansatte og kunder, er et fortrinn for deres firma.

Lageret i Hvamsvingen 4:
Distribusjonspartner AS, med 30 års erfaring fra tredjepartslogistikk, betjener og leier ut 8.000 kvm lager i 1. etasje. Enten du kun har behov for lagring - ordrebehandling-kampanjepakking-distribusjon, lar det seg ordne. Dere betaler kun for den plassen dere bruker, og de tjenestene dere har behov for. En moderne og fremtidsrettet løsning på lagringsbehov som er tilpasset kundens behov både i forhold til volum - aktivitet og lønnsomhet. Hvis dere ønsker et mindre lager dere håndterer selv, er det også mulig.

Standard i Hvamsvingen 4:
Eiendommen har gått gjennom en omfattende rehabilitering av fasade, interiør og teknisk. Den fremstår i dag som topp moderne med fasiliteter som felles kjøkken, garderobe med dusj, sykkelparkering og mye parkering utenfor døren. Sportsutstyrsleverandøren Ramo AS har etablert seg i bygget og byggets eier, E6 eiendom AS, er på vei inn. Du og bedriften din er velkommen til et fellesskap i moderne omgivelser, med lyse lokaler, god luftkvalitet og rolig atmosfære. Utsynet viser skog og grønne jorder, til tross for nærheten til motorveien.


Beliggenhet

Fra Oslo S og Gardermoen tar det 20 minutter med bil til eiendommen. Ta av E6 i Hvamkrysset, 5 minutter fra Oslogrensen. Trafikken til og fra Oslo S flyter godt morgen og ettermiddag, takket være riktig beliggenhet i forhold til rushtrafikken. Enten du kjører bil, reiser med kollektiv transport, losser varer med tungtransport eller sykler til jobb, er adkomsten enkel. Det er kun 3 minutters gange til Olavsgaard bussterminal, med en rekke forskjellige bussruter og flybuss. Flybussen bruker 22 minutter til Gardermoen, mens rutebuss til Oslo bussterminal tar ca. 25 minutter. Næringsområdet på Hvam består av en rekke forskjellige aktører innen lager, logistikk og produksjon, men har også innslag av handel, hotell mm. Landemerket Olavsgaard konferansesenter ligger i umiddelbar nærhet, og byr på 200 hotellrom og 20 møterom. Eiendommen ligger godt til for enkelt å kunne betjene aksen Oslo-Gardermoen og Lillestrøm-Gjelleråsen.


Tomt kvadratmeter

25 587


Standard

Lokalene har blitt renovert i både 2007, 2018 og 2019 og fremstår med meget god standard.


Overtakelse

Sommeren 2019.

Hvamsvingen 4, Skjetten

Referanse: 19008

Kontor 450 - 2230 m²

Megler

Rune Eide
Rune Eide
Telefon: +47 67 91 76 56
Mobil: +47 900 29 707
Epost: rune@real.no