Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Garasjeanlegg Garasjeanlegg Jogstadveien 21 Jogstadveien 21 Enkel adkomst via heis Enkel adkomst via heis Romslig mottaksområde Romslig mottaksområde Flere åpne kontorlandskap Flere åpne kontorlandskap Godt med cellekontor Godt med cellekontor Arealene strekker seg rundt "buen" av bygningen Arealene strekker seg rundt Åpent kontorlandskap med plass til flere arbeidsstasjoner Åpent kontorlandskap med plass til flere arbeidsstasjoner Åpne landskap med skillevegger Åpne landskap med skillevegger Store vindusflater slipper inn godt med dagslys Store vindusflater slipper inn godt med dagslys Takhøy vinduer med fint utsyn Takhøy vinduer med fint utsyn Flere møterom, hvorav dette er det største. Kan åpnes opp for å gjøres enda større Flere møterom, hvorav dette er det største. Kan åpnes opp for å gjøres enda større Kjøkken / pauserom Kjøkken / pauserom Toalett Toalett Pent flislagte sanitærrom Pent flislagte sanitærrom Det er dusj på noen av toalettene Det er dusj på noen av toalettene Flislagt på gulv og vegger Flislagt på gulv og vegger Eget teknisk rom med kjøling Eget teknisk rom med kjøling Inngangspartiet til Jogstadveien 11 Inngangspartiet til Jogstadveien 11 Enkel adkomst via heis Enkel adkomst via heis Lyst, åpent lokale som kan tilpasses leietaker etter behov Lyst, åpent lokale som kan tilpasses leietaker etter behov Takvinduet er med på å skape en god og luftig romfølelse Takvinduet er med på å skape en god og luftig romfølelse Lokale1 Lokale1 Lokale2 Lokale2 Kombinasjonslokale Kombinasjonslokale Kombinasjonslokale Kombinasjonslokale

Kombinasjonslokaler: Ca. 1238 kvm (850 kvm lager / 388 kvm messanin) + Kontorlokaler: ca. 870 + 210 kvm på Hvam med enkel adkomst fra E6, samt gode bussforbindelser

Jogstadveien 11 - 39, Kjeller - 1080 m²


Arealspesifikasjon

2. etg: 210 kvm Kontor
2. etg: 870 kvm Kontor


Inneholder

Kombinasjonslokale for utleie på totalt 1238 kvm. BTA. Arealene fordeler seg over ca. 850 kvm. BTA Høytlager og ca. 388 kvm. BTA kontorlokaler. I tillegg har vi for utleie lyse kontorlokaler på henholdsvis ca. 870 kvm. og ca. 210 kvm. Lokalene har en god standard og er beliggende i veletablert næringsområde på Hvam ved Olavsgaard Hotel. Kort avstand til bussterminal og Motorvei E6 (Oslo - Gardermoen)

Kombinasjonslokale
Lokalet ligger i bygningens 1. etasje, med enkel adkomst fra bakkeplan. Høytlageret har tilgang via kjøreport og felles mottaksområde med rampe. Lokalet er inndelt i mottaksområde, høytlager og kjørekontor. Messaninen er inndelt i 7 kontorer, 2 møterom, arkivrom og 4 stk. WC.

Kontorlokale nr. 1
Lokalet ligger fint til i bygningens 2. etasje i "buen", med enkel adkomst via heis. Lokalet er inndelt i mottaksområde, 8 stk. cellekontor, 3 stk. møterom (hvorav to av de kan åpnes opp til storsal), 8 stk. kontorlandskap (kan gjøres om til cellekontor), kjøkken / spiserom, kopi- / printrom, arkivrom, teknisk rom, 2 stk. dusjmuligheter og 4 stk. toalett. De store vindusflatene som strekker seg "hele veien rundt" slipper inn godt med dagslys. Også i disse lokalene er utleier innstilt på å gjøre eventuelle tilpasninger for leietaker.

Kontorlokale nr. 2
Lokalet ligger fint til i bygningens 2. etasje med enkel adkomst via heis. Lokalet ligger i hjørnet og har store vindusflater som slipper inn godt med dagslys, i kombinasjon med takvinduer gir dette en særdeles god og luftig romfølelse. Lokalet er ikke inndelt, så her kan utleier gjøre de tilpasninger som er hensiktsmessige for leietakeres virksomhet. Det er tilgang til fire toalett i fellesarealet som deles med de andre leietakerne.

Verdt å merke seg
- Kombinasjonslokaler på ca. 1238 kvm. (850 kvm. / 388 kvm.)
- Kontorlokaler på henholdsvis ca. 210 kvm. og ca. 870 kvm.
- Kort vei til E6 som tar deg raskt til både Oslo og Gardermoen
- Enkel adkomst via heis
- Ventilasjon med varme og kjøling
- Det er mulig å gjøre tilpasninger i lokalene
- Nøkkelfri adkomst med kort/chip
- Mulighet for leie av inntil 6 stk. biloppstillingsplasser og inntil 12 stk. garasjeplasser
- Mulighet for el-billading i garasjeanlegget
- Kombinasjonslokalene er ledige etter nærmere avtale
- Kontorlokalene er ledig omgående


Beliggenhet

Lokalene ligger i hvert sitt bygg i Jogstadveien på Hvam i Skedsmo kommune. Området er et veletablert næringsområde med flere typer virksomhet, som bl.a Mobile Kjeller, Consafe Logistics AS, Lubeco AS, Eikmaskin AS, Bergman Diagnostika AS, Motor Forum, Snap Drive m.m.


Bebyggelsen

Bebyggelsen består hovedsakelig av næringseiendom med tilliggende boligfelt.


Tomten

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier, godt med parkeringsplasser og grøntarealer.


Tomt kvadratmeter

12 395


Adkomst

Enkel adkomst fra Trondheimsveien. Kort vei til E6 som tar deg til både Oslo og Gardermoen.


Off. kommunikasjon

Det er kun ca. 5 minutters gange til nærmeste bussholdeplass som er Kjeller bru. Det tar ca. 15 minutter til Lillestrøm togstasjon / bussterminal, og ikke mer enn ca. 24 minutter til Oslo S.


Parkering

Mulighet for leie av inntil 6 stk. biloppstillingsplasser ute, samt inntil 12 stk. garasjeplasser i underjordisk parkeringsanlegg.

Det er enkel adkomst til garasjeanlegget via heis fra begge bygningene.

Mulighet for el-billading i garasjeanlegget.


Standard

Kontorlokalene holder god standard med normal bruksslitasje. Bygningene er fra henholdsvis 2011 og 2012.

Kontorlokale nr. 1
Lokalet er inndelt cellekontor, kontorlandskap, møterom m.m. Det er ventilasjon med varme / kjøling, utvendig- / innvendig solskjerming, godt med strøm- og nettuttak og takhøye vindusflater. På gulvet er det lagt parkett, samt teppeløper. Flislagte sanitærrom.

Kontorlokale nr. 2
Lokalet er ikke innredet, og leietaker kan tilpasse lokalet etter eget ønske. Det er ventilasjon med varme / kjøling, godt med strøm- og nettuttak, og store vindusflater samt takvindu. På gulvet er det lagt vegg til vegg teppe over fliser.


Oppvarming

Ventilasjon med varme / kjøling. Ventilasjonsanlegget skal oppgraderes i løpet av sommeren 2019.


Byggemåte

Flotte fasader med store vindusflater og plater i tidsriktig utførelse. Begge bygningene strekker seg over to etasjer med direkte adkomst til garasjeanlegget i kjeller.

Bygningenes konstruksjon er ikke kjent.


Diverse

Utleier er innstilt på å gjøre nødvendige tilpasninger i lokalene.


Visning

Visning etter nærmere avtale.


Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale. Lokalene er ledige.

Jogstadveien 11 - 39, Kjeller

Referanse: 19035

Kontor 210 - 1080 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Telefon: +47 67 91 76 55
Mobil: +47 900 39 300
Epost: morten@real.no

Send melding

Eivind Kjølsvik Aursøy
Eivind Kjølsvik Aursøy
Telefon: +47 67 91 76 55
Mobil: +47 900 39 300
Epost: eivind@real.no