Fasade / inngangspartiet Fasade / inngangspartiet Bygningen Bygningen Hei i bygningen forenkler adkomsten ved behov Hei i bygningen forenkler adkomsten ved behov Fellesareale med tilgang til 3 stk. toalett Fellesareale med tilgang til 3 stk. toalett Felles- / pauserom med kjøkken Felles- / pauserom med kjøkken Nyere innredning med god skapplass Nyere innredning med god skapplass God plass til kjøleskap m.m. God plass til kjøleskap m.m. Stort kontor som opprinnelig var to separate, kan tilbakestilles ved behov Stort kontor som opprinnelig var to separate, kan tilbakestilles ved behov Store vindusflater slipper inn godt med dagslys Store vindusflater slipper inn godt med dagslys Cellekontorene er adskilt med bl.a skillevegger med store glassfelt Cellekontorene er adskilt med bl.a skillevegger med store glassfelt Kontorene har god størrelse og det er plass til flere arbeidsstasjoner Kontorene har god størrelse og det er plass til flere arbeidsstasjoner Veggene er lyse og det er lagt flis-teppe på gulvene Veggene er lyse og det er lagt flis-teppe på gulvene Møterom Møterom Tilgang til handicap WC ved behov Tilgang til handicap WC ved behov

Lillestrøm - Ca. 159 kvm BTA lyse kontorlokaler med god standard, beliggende i 2. etg. med kort vei til off. komm.

Adolph Tidemands gate 20, Lillestrøm - 159 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 159 kvm Kontor


Inneholder

Lyse kontorlokaler på ca. 159 kvm BTA med god standard midt i Lillestrøm by.

Lokalet ligger fint til i bygningens 2. etasje med enkel adkomst via heis eller trapp. Lokalet holder god standard, og de lyse overflatene i kombinasjon med de store vinduene gir en særdeles god atmosfære. Lokalet inneholder pause- /fellesrom med kjøkken, møterom og 4 romslige cellekontor hvorav ett kan deles opp til to individuelle cellekontor. Tilgang til 3 stk. WC i fellesareal.

Nøkkelinformasjon:
- Lyse kontorlokaler på ca. 159 kvm BTA beliggende i 2. etg.
- Heis, balansert ventilasjon med kjøling, solavskjerming, kjøkken mm.
- Adgangskontroll på eiendommens hovedinngang. Porttelefon i lokalet.
- Lokalet er ledig for leie umiddelbart.
- Gårdeier er innstilt på å gjøre nødvendige tilpassninger for leietaker.
- Meget solid gårdeier/utleier.


Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt til, midt i Lillestrøm by. Området er veletablert med både næring og boliger.


Bebyggelsen

Området består i all hovedsak av næring, leiligheter og eneboliger.


Tomt kvadratmeter

1 343


Adkomst

Inngangsparti på bakkeplan i Adolph Tidemands gate 20 med porttelefon. Heis og trapp til lokalene i 2. etasje.


Off. kommunikasjon

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog som forenkler et aktivt liv uten bil. Nærmeste holdeplass er Nittedalsgata og ligger ca. 50 meter fra eiendommen. Det er ca. 200 m til Lillestrøm stasjon med hurtigtog/flytog til Oslo S/Oslo Lufthavn med en reisetid på ca. 12 min. Med bil fra sentrum tar det ca. 5 min til Strømmen, 8 min til Lørenskog, 16 min til Oslo S og 23 min til Oslo lufthavn.


Parkering

Det er flere parkeringsmuligheter i nærområdet. Nærmeste parkeringshus er Byhaven, hvor det p.t. koster kr 130,- pr. døgn i underetasjen.


Standard

Lokalet holder normalt god standard. Det er lagt teppefliser på gulv, malte flater på vegg, og delvis nedsenket himling. Kontorene har stor vindusflater som slipper inn godt med dagslys.


Visning

Kontakt megler for visning. Mob. 928 72 303 / morten@real.no


Overtakelse

Etter nærmere avtale med utleier.

Adolph Tidemands gate 20, Lillestrøm

Referanse: 19052

Kontor 159 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

Plantegninger