Eiendommen består av tomt på ca. 12,7 mål og kontor/lager på ca. 951 kvm. Eiendommen består av tomt på ca. 12,7 mål og kontor/lager på ca. 951 kvm. God beliggenhet med enkel adkomst til Østre Aker vei God beliggenhet med enkel adkomst til Østre Aker vei Eiendommen er inngjerdet med fjernstyrt port Eiendommen er inngjerdet med fjernstyrt port Tomten er flat med mulighet for full utnyttelse Tomten er flat med mulighet for full utnyttelse Det er godt med parkering utenfor kontor-/lagerbygningen Det er godt med parkering utenfor kontor-/lagerbygningen Inngang med resepsjon Inngang med resepsjon Kontorene ligger i to paralelle korridorer Kontorene ligger i to paralelle korridorer Stor kantine med god plass til sitteplasser Stor kantine med god plass til sitteplasser De store vindusflatene slipper inn godt med dagslys De store vindusflatene slipper inn godt med dagslys Delvis innredet kjøkken med mulighet for enkel servering gjennom luke Delvis innredet kjøkken med mulighet for enkel servering gjennom luke Kontorene er av forskjellige størrelser og har flere bruksområder Kontorene er av forskjellige størrelser og har flere bruksområder Kontorene er adskilt og låsbare Kontorene er adskilt og låsbare Kontorene holder enkel standard Kontorene holder enkel standard Trappegang Trappegang Arkivrom Arkivrom Teknisk rom Teknisk rom Lager med kjøreport Lager med kjøreport

Oslo/Haugenstua - Ca. 951 kvm kontor/lager med tomt på ca. 12,7 mål - enkel adkomst til Østre Aker vei

Kristoffer Robins vei, Oslo - 13643 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 951 kvm Kontor
1. etg: 12692 kvm Tomt


Inneholder

For vår oppdragsgiver har vi for utleie ca. 951 kvm. kontor/lager med en tomt på ca. 12,7 mål. Eiendommen ligger fint til i Kristoffer Robins vei på Haugenstua i Oslo, med enkel adkomst til/fra Østre Aker vei.

Bygningen ligger fint til på eiendommen med gode muligheter for parkering. Bygningen inneholder: stor kantine med kjøkken, resepsjon, kontorer, WC, lager/bod, samt lager med kjøreport.

Tomten er stor og har mange bruksområder. Det er mulig å leie et mindre areal av tomten, dersom oppdelingen er hensiktsmessig med tanke på resterende areal.

Eiendommen er inngjerdet, og det er egen innkjøring med låsbar port.

Verdt å merke seg:

- Mulighet for langsiktig leieforhold.
- Kontorbygning med egen kantine.
- Eiendommen kan deles opp i mindre enheter.
- Eiendommen er inngjerdet med låsbar port.
- Tomten er flat med stort utnyttelsespotensiale.
- Umiddelbar nærhet til Østre Aker vei.
- Gangavstand til Haugenstua togstasjon.


Beliggenhet

Eiendommen ligger på Haugenstua i Oslo med enkel adkomst til bl.a Østre Aker vei. I området ligger flere bedrifter som bl.a Coop OBS, Bring, Toyota, Monter m.m.


Bebyggelsen

Hovedsaklig næringsbebyggelse.


Tomten

Tomten er flat med gode utnyttelsesmuligheter.


Tomt kvadratmeter

12 692


Adkomst

Enkel adkomst til/fra Østre Aker vei.


Off. kommunikasjon

Haugenstua togstasjon ligger ca. 7-8 minutters gange fra eiendommen.


Parkering

Godt med parkering på eiendommen.


Oppvarming

Elektrisk.


Visning

Etter nærmere avtale med megler.


Overtakelse

Etter nærmere avtale med utleier.

Kristoffer Robins vei, Oslo

Referanse: 19088

Kontor 951 - 13643 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

Send melding

Plantegninger