Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Tærudgata 7 Tærudgata 7 Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Oversiktsbilde over området Lokalet er pusset opp den senere tid Lokalet er pusset opp den senere tid Lokalet er lyst og fargevalgene er med på å gi et moderne inntrykk Lokalet er lyst og fargevalgene er med på å gi et moderne inntrykk De store vindusflatene, samt skillevegger i glass gir gode lysforhold De store vindusflatene, samt skillevegger i glass gir gode lysforhold Arealet er godt utnyttet, og det er mulig med venteområde utenfor kontorene Arealet er godt utnyttet, og det er mulig med venteområde utenfor kontorene Kontor i endevegg med store vindusflater Kontor i endevegg med store vindusflater De store takvinduene slipper inn godt med dagslys De store takvinduene slipper inn godt med dagslys Skillevegger og dører i glass er med på å skape et moderne inntrykk Skillevegger og dører i glass er med på å skape et moderne inntrykk Det er god størrelse på kontorene Det er god størrelse på kontorene Lyse overflater på kontorene Lyse overflater på kontorene Stort møterom med god plass til "alle" ansatte Stort møterom med god plass til Stort møterom/kontor Stort møterom/kontor Kjøkken og spiserom med bl.a vask, koketopp og kjøleskap Kjøkken og spiserom med bl.a vask, koketopp og kjøleskap To stk. WC/bad med fliser på gulv og vegger To stk. WC/bad med fliser på gulv og vegger

Representative kontorlokaler på ca. 166 kvm. i frittstående kontorbygg i Lillestrøm sentrum ved togstasjonen

Tærudgata 7, Lillestrøm - 166 m²


Arealspesifikasjon

3. etg: 166 kvm Kontor


Inneholder

Vi søker seriøse aktører som ønsker å etablere seg i et populært næringsområde i vekst, samt ønsker representative kontorlokaler for sin virksomhet.

Rett ved Lillestrøm togstasjon, i det som blir kalt "Tærudparken", har vi til leie en etasje på ca. 166 kvm. (3. etg.) i et frittstående kontorbygg med egen inngang rett fra gateplan. Kontorbygget holder en gjennomgående høy standard.
Bygget går over tre etasjer med ca. 166 kvm i hver etasje. Fargevalg og materialvalg er av god kvalitet, og gir et helhetlig og moderne inntrykk.

Inneholder:
3. etasje ca. 166 kvm: 2-3 stk. møterom, 5 stk. cellekontor, bad m/wc og dusj, sosial sone, møterom m/minikjøkken.

Mulighet for å kjøpe eller leie møbler etter nærmere avtale (lokalet er innredet med nye kontormøbler).


Beliggenhet

Eiendommen har en meget strategisk beliggenhet mellom Norges Varemesse og Lillestrøm togstasjon. Eksponeringsmuligheter mot Jernbanegata, som er en av hoved- adkomstveiene til Lillestrøm sentrum. Meget populært område som består av kombinasjonseiendommer for forretning/kontor/hotell/bolig.

Gangavstand til flytog, regionaltog, restaruanter, forretninger, treningsstudio, Norges varemesse og hele Portalen-området. Kun 10 minutter med tog til Oslo S og Oslo Lufthavn.

Tærudparken består av 4 eldre hvite trehus samt et restaurantbygg med 3 ulike restaurantkonsepter. Parkeringshus under bebyggelsen.
De hvite, sjarmerende eldre trehusene er alle oppussede og fylt med spennende kontorbedrifter innen ulike bransjer. Her kan nevnes; Advokatfirmaet Tøtdal, Movement Business Partner Nordic AS, Jobzone, Advokatfirmaet Furseth, Elka Pieterman Norway AS, Sunn Tannhelseklinikk, ArcelorMittal Construction Norge AS, Advokatkollegiet Lillestrøm AS, Norwex Norge AS, Abc Kiropraktorklinikk, Pedab Norway AS, Norortho AS m.fl.


Bebyggelsen

Området består av småhus, næringsbygg og blokkbebyggelse.


Tomten

Pent opparbeidet tomt med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer. Baksiden av bygget vender mot parkområde.


Tomt kvadratmeter

3 336


Off. kommunikasjon

Gangavstand til alt av fasiliteter. Rett ved Lillestrøm togstasjon, buss og taxi samt Norges varemesse og hele Portalen-området.

Kun 10 minutter med tog til Oslo S og Oslo Lufthavn.


Parkering

Mulighet for leie av parkering i tilhørende p-hus etter nærmere avtale med Q-park.


Standard

Kontorlokalene holder høy standard.


Oppvarming

Elektrisk. Ventilasjon med kjøling og varme.


Visning

Etter nærmere avtale med megler.


Overtakelse

Lokalene er ledige og snarlig overtagelse er mulig.

Tærudgata 7, Lillestrøm

Referanse: 20029

Kontor 166 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

Send melding

Plantegninger