Hellerud Gård oversiktsbilde Hellerud Gård oversiktsbilde Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård Hellerud Gård - Lager- / verkstedslokale med kontorarealer Hellerud Gård - Lager- / verkstedslokale med kontorarealer Lager - / verkstedslokalene har inngang via kjøreporter Lager - / verkstedslokalene har inngang via kjøreporter God plass til parkering på tilhørende uteareal God plass til parkering på tilhørende uteareal Kontor i åpent landskap med store vindusflater Kontor i åpent landskap med store vindusflater Kontorene ligger fint til med direkte adgang til lager- / verkstedslokalene Kontorene ligger fint til med direkte adgang til lager- / verkstedslokalene Enkeltkontor i tilknytning til kontorlandskapet Enkeltkontor i tilknytning til kontorlandskapet Innerst i lokalet er det etablert et møterom Innerst i lokalet er det etablert et møterom Møterommet har store vindusflater Møterommet har store vindusflater I annen etasje er det innredet et pause- / spiserom med enkel kjøkkenløsning I annen etasje er det innredet et pause- / spiserom med enkel kjøkkenløsning Rommet er av god størrelse med god plass til spisebord m.m. Rommet er av god størrelse med god plass til spisebord m.m. En del av lokalene er innredet med kranbane En del av lokalene er innredet med kranbane Kjøreportene sørger for enkel adkomst Kjøreportene sørger for enkel adkomst Pga den gode takhøyden kan det lagres i høyden Pga den gode takhøyden kan det lagres i høyden Lyse og flotte lokaler Lyse og flotte lokaler Planskisse hovedplan og galleri Planskisse hovedplan og galleri

Hellerud Gård: Ca. 960 kvm med verksteds-/kontorlokale til leie - 4 stk kjøreporter - Tilgang til rampe

Bråteveien 192, Skjetten - 960 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 177 kvm Kontor
1. etg: 663 kvm Lager/verksted
2. etg: 120 kvm Kontor


Inneholder

Lager- / verkstedlokaler med kontorarealer på til sammen ca. 960 kvm BTA til leie på Hellerud Gård. Hellerud Gård ligger kun et par minutter fra Hvam-krysset/E6, med kort vei til både Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen. Arealet kan deles på flere leietakere dersom man finner en hensiktsmessig oppdeling.

Utleier er Det Kongelige Selskap for Norges Vel, som har sitt hovedkontor på gården. Norges Vel er en ideell organisasjon som arbeider med lokal næringsutvikling og verdiskaping innenfor mat, landbruk og marine næringer.

Norges Vel eier tre store landbrukseiendommer i Viken og på Fosen. På eiendommene drives fremtidsrettet og bærekraftig landbruk og matproduksjon, næringsutvikling og utleievirksomhet.


Beliggenhet

Eiendommen er både landlig og sentralt beliggende nær E6, med kort vei både til Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen.

I tillegg til Norges Vels hovedkontor, leies deler av eiendommen ut til eksterne leietakere, blant annet: Norsk Bruksgenbank SA, Total Distribusjon, NCC, Hellerud møtesenter m.fl


Tomten

Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og asfalterte internveier.


Tomt kvadratmeter

2 625 382


Adkomst

Ta av ved Hvam-krysset fra E6 og følg FV22 til Bråteveien. Etter et lite stykke tar man til venstre, ned til Hellerud Gård.


Off. kommunikasjon

Bussholdeplass er etablert langs FV22 (ca. 5-600 meter), med adgang via interne gangveier.


Parkering

Eiendommen har meget gode parkeringsmuligheter. Både rett utenfor lagerbygget samt på felles p-plasser på eiendommen etter avtale.


Standard

Lokalene holder god standard. Det er god takhøyde i lager- / verkstedslokalene.


Oppvarming

Elektrisk oppvarming.


Visning

Etter nærmere avtale med megler.


Overtakelse

Lokalene er ledige fra 01.05.2020. Overtakelse etter nærmere avtale med utleier.

Bråteveien 192, Skjetten

Referanse: 20002

Lager/Logistikk 120 - 960 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

Send melding