Lahaugmoveien oversikt Lahaugmoveien oversikt Lahaugmoveien 39 - Hovedinngang Lahaugmoveien 39 - Hovedinngang Bygningen ligger fint til med enkel adkomst Bygningen ligger fint til med enkel adkomst Tomten er opparbeidet med grøntarealer og asfalterte internveier Tomten er opparbeidet med grøntarealer og asfalterte internveier Utgang til egen terrasse på baksiden av bygningen Utgang til egen terrasse på baksiden av bygningen Inngangen leder inn til en hall Inngangen leder inn til en hall Hallen er stor og lys, men mange bruksområder Hallen er stor og lys, men mange bruksområder Videre innover i bygningen ligger kontorene på hver sin side av gangen Videre innover i bygningen ligger kontorene på hver sin side av gangen Bygningen holder noe eldre standard Bygningen holder noe eldre standard Kontorene ligger på begge sider av gangen Kontorene ligger på begge sider av gangen Det er god størrelse på kontorene Det er god størrelse på kontorene Flere av kontorene har dører mellom seg Flere av kontorene har dører mellom seg I et av kontorene er det en peis, rommet kan brukes som møterom m.m. I et av kontorene er det en peis, rommet kan brukes som møterom m.m. De største kontorene egner seg som kontorfelleskap De største kontorene egner seg som kontorfelleskap Det er satt inn en enkel kjøkkeninnredning Det er satt inn en enkel kjøkkeninnredning Stort kontor med mange bruksmuligheter Stort kontor med mange bruksmuligheter Kontorene vender ut mot landlige omgivelser Kontorene vender ut mot landlige omgivelser Teknisk rom med patcheskap Teknisk rom med patcheskap Lahaugmoen Lahaugmoen Lahaugmoen Lahaugmoen Lahaugmoen Lahaugmoen Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde Oversiktsbilde

Lahaugmoen Næringspark: Kontorlokaler ca. 562 kvm. - Stort lagringsloft - Ledig omgående

Lahaugmoveien 39, Skjetten - 562 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 562 kvm Kontor


Inneholder

Med fin beliggenhet på Lahaugmoen Næringspark har vi for utleie ca. 562 kvm. kontorlokaler i eget bygg. Bygningen inneholder en etasje, pluss loft. Loftet er ikke medtatt i arealberegningen, og det betales ikke leie for dette areal (kun felleskostnader).

Bygningen er innredet med en stor hall med utgang til egen terrasse, gang, ca. 12 kontorer, spiserom med enkel kjøkkenløsning, toaletter, 2-3 møterom og lager.

Verdt å merke seg

- Egen bygning med mange bruksområder
- Loftsarealet medfølger leiefritt
- Oppvarming med radiatorer
- Praktisk rominndeling for maksimal utnyttelse av areal
- Gode parkeringsmuligheter
- Ønskelig med lang leiekontrakt
- Ca. 10 minutters gange til nærmeste bussholdeplass
- Tilgang til kantine

(Det er ønskelig med en leietaker til hele arealet)


Beliggenhet

Lahaugmoen Næringspark ligger fint til med av-/påkjøring fra RV22. Det er kort vei til E6 og ringveien.


Bebyggelsen

Området består av diverse næringsbygg.


Tomten

Tomten er pent opparbeidet med grøntarealer og asfalterte internveier.


Tomt kvadratmeter

4 775


Adkomst

Adkomst til næringsparken er mellom Hvam og Gjelleråsen (skiltet avkjørsel fra RV 22 ved Hellerudsletta). Synsranden går fra Skedsmokorset, via Øyeren og Lillestrøm til Lørenskog.


Off. kommunikasjon

Nærmeste bussholdeplass er "Lahaugmoen", som ligger ca. 10 minutters rask gange fra eiendommen. Bussen tar ca. 20 minutter til Lillestrøm stasjon, hvor man enkelt tar seg videre til Oslo S eller Gardermoen på ca. 10 minutter.


Parkering

Parkering på anviste plasser ihht. gjeldende parkeringsbestemmelser.


Standard

Bygningen holder eldre standard og utleier kan gjøre enkle oppgraderinger for leietaker. Utleier er positiv til tilpasninger for leietakers bruk.

Veiledende leiepris er basert på at lokalene leies ut "as-is".


Oppvarming

Oppvarming med radiatorer.


Visning

Visning etter avtale med megler.


Overtakelse

Overtakelse etter avtale med utleier.

Lahaugmoveien 39, Skjetten

Referanse: 20005

Kontor 562 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

Send melding

Plantegninger