Sundbytunet Sundbytunet Bygningen fremstår som innbydende og moderne Bygningen fremstår som innbydende og moderne Adkomst for kunder via låvebroen Adkomst for kunder via låvebroen Romslig mottaksområde/utstillingsområde Romslig mottaksområde/utstillingsområde Store vindusflater gir godt med dagslys Store vindusflater gir godt med dagslys Kontorlandskap / showrom med særpreg Kontorlandskap / showrom med særpreg Godt med dagslys, som skaper en god atmosfære Godt med dagslys, som skaper en god atmosfære Gang med tekjøkken Gang med tekjøkken Møterom / showrom med god plass Møterom / showrom med god plass Felles HC WC Felles HC WC Forskriftsmessig heis fra bakkeplan Forskriftsmessig heis fra bakkeplan Lokalet har særdeles god takhøyde Lokalet har særdeles god takhøyde Stort kontorlandskap/showrom med god plass Stort kontorlandskap/showrom med god plass Takvinduene slipper inn godt med dagslys Takvinduene slipper inn godt med dagslys 2. etasje - 11. stk. cellekontor med egne bad 2. etasje - 11. stk. cellekontor med egne bad Cellekontorene er alle i forskjellige størrelser / utforming Cellekontorene er alle i forskjellige størrelser / utforming Eksempel på cellekontor Eksempel på cellekontor Eksempel på cellekontor Eksempel på cellekontor Hovedinngangsparti (bakkeplan) Hovedinngangsparti (bakkeplan) Pent oppardeidet uteareal på hele eiendommen Pent oppardeidet uteareal på hele eiendommen Godt med parkeringsplasser for ansatte og besøkende Godt med parkeringsplasser for ansatte og besøkende Eiendommen ligger fint til mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken Eiendommen ligger fint til mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken Landlig, men sentrumsnært Landlig, men sentrumsnært

Jessheim / Sundbytunet: Forretningslokaler / Kontorlokaler / Showrom med høy standard - Gangavstand til "alt"

Gardermovegen 6, Jessheim - 647 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 42 kvm Forretningslokale
2. etg: 285 kvm 11 stk. cellekontor
3. etg: 148 kvm Kontorlandskap / Showrom
3. etg: 172 kvm Kontorlandskap / Showrom


Inneholder

Sundbytunet er opprinnelig et gammelt gårdstun som har vært i samme familie i 7 generasjoner. Tunet består av totalt 4 bygninger, hvorav de aktuelle lokalene befinner seg i låven. Det er godt med parkering for både ansatte og besøkende, totalt disponeres det ca. 45 parkeringsplasser som reguleres av et parkeringsselskap.

Sundbytunet ligger fint til i Jessheim sentrum mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken. Det er gangavstand til "alt" av servicetilbud, og kun få minutters gange til Jessheim Togstasjon. Dersom man ønsker å benytte seg av buss, ligger nærmeste bussholdeplass (Jessheimkrysset) kun et lite steinkast unna.

Lokalene ligger i bygningens andre og tredje etasje, med enkel adkomst fra bakkeplan via trappegang eller heis. Lokalene er representative og holder høy standard, og passer perfekt for en leietaker som ønsker det lille ekstra.

Vi har fått i oppdrag å leie ut 11 stk. enkeltkontorer, alle med eget bad. Showrom, kontorfellesskap, møterom, mottaksområde og et forretningslokale/butikk. Se plantegning for ytterligere informasjon. Lokalene kan deles etter nærmere avtale med utleier (gjelder ikke forretningslokalet).

Sundbytunet har i dag flere forskjellige leietakere, bl.a Gulating Pub, Amraj Restaurant, bryggeri, legekontor, frisør m.m.


Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken med enkel adkomst og gode parkeringsmuligheter.

Sundbytunet skiller seg ut med sitt særpreg, og gårdeier har investert mye i å gjøre om denne eiendommen til et attraktivt og ikke minst representabelt sted for leietakere.

Nærområdet består av forretninger, restauranter, kontor og boliger.

Det tar ca. 39 minutter med tog fra Jessheim Togstasjon til Oslo S. Ønsker man å reise til Oslo Lufthavn, tar det ca. 15 minutter med buss fra Jessheim Stasjon.


Bebyggelsen

Området består av næringsbygg, eneboliger og blokkbebyggelse.


Tomten

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier og parkeringsarealer. I tillegg er det etablert store grøntarealer mellom bygningene,noe som skaper en god og trivelig atmosfære.


Tomt kvadratmeter

5 612


Adkomst

Enkel adkomst via Gardermovegen, som er en "avstikker" fra Trondheimsvegen.


Off. kommunikasjon

Det tar ca. 39 minutter med tog fra Jessheim Togstasjon til Oslo S. Ønsker man å reise til Oslo Lufthavn, tar det ca. 15 minutter med buss fra Jessheim Stasjon.


Parkering

Parkering iht. avtale med utleier.

Eiendommen har totalt ca. 45 biloppstillingsplasser, hvor det er betalt gjesteparkering.


Standard

Representative lokaler med høy standard. Lokalene må oppleves!


Oppvarming

Lokalene varmes opp med fjernvarme. Fjernvarme er inkludert i felleskostnadene.


Visning

Etter nærmere avtale med megler.


Overtakelse

Lokalene er ledige og det er mulig med rask overtakelse. Avtales nærmere med utleier.

Gardermovegen 6, Jessheim

Referanse: 20050

Butikk/Handel, 42 - 647 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

Send melding

Plantegninger