Beliggende i 2. etasje - rett ved Lillestrøm Torv og Meierikvartalet Beliggende i 2. etasje - rett ved Lillestrøm Torv og Meierikvartalet Adgang til lokalet både via heis og trapp Adgang til lokalet både via heis og trapp Nærmeste nabo til Lillestrøm Torv Nærmeste nabo til Lillestrøm Torv Lokalet er beliggende i byggets 2. etasje Lokalet er beliggende i byggets 2. etasje Meierikvartalet er under utvikling på nabotomten Meierikvartalet er under utvikling på nabotomten Kjøkken kan også brukes som ekstra møterom Kjøkken kan også brukes som ekstra møterom Stort åpent kjøkken/personalrom/sosial sone Stort åpent kjøkken/personalrom/sosial sone Stort åpent kjøkken/personalrom/sosial sone Stort åpent kjøkken/personalrom/sosial sone Moderne minikjøkken med integrerte hvitevarer Moderne minikjøkken med integrerte hvitevarer Dobbeltkontor med utvendig solavskjerming Dobbeltkontor med utvendig solavskjerming Dobbeltkontor Dobbeltkontor Enkel adkomst mellom cellekontorer og kjøkken/sosial sone Enkel adkomst mellom cellekontorer og kjøkken/sosial sone Stor møterom med plass til inntil ca. 20 personer Stor møterom med plass til inntil ca. 20 personer Stort og representativt møterom Stort og representativt møterom Hc-toalett Hc-toalett Inngangsparti med garderobe og adgang til wc Inngangsparti med garderobe og adgang til wc Lyse gangarealer med glass mellom cellekontor og fellesarealer Lyse gangarealer med glass mellom cellekontor og fellesarealer Felles trappegang og heis Felles trappegang og heis Planskisse Planskisse

Moderne kontorlokale på ca. 348 kvm vis à vis Lillestrøm Torv - Kort vei til Lillestrøm togstasjon

Torvet 5, Lillestrøm - 348 m²


Arealspesifikasjon

2. etg: 348 kvm Kontor


Inneholder

Kontorlokaler midt i Lillestrøm sentrum - nærmeste nabo med Lillestrøm torv og kort vei til Lillestrøm togstasjon.

Midt i Lillestrøm sentrum har vi for utleie nyoppusset kontorlokale med representativ og god standard på ca. 348 kvm BTA (298 kvm eksklusivt areal) beliggende i byggets 2. etasje. Adgang til lokalet via heis og trapp, som begge er etablert rett på utsiden av lokalet. Inngang fra gateplan via sideinngang, vis à vis Lillestrøm Torv. Lokalet deles ikke opp i mindre enheter.

Lokalet er p.t. inndelt med stort oppholdsrom/kjøkkenområde/fellesområde, 8 stk. cellekontorer, stort møterom, kopi/printrom og lager i tillegg til garderobe, wc, dusj og hc-toalett.

Nytt kjøkken med integrert oppvaskmaskin og kjøleskap, komfyr, platetopp og ventilator med kullfilterløsning, oppvaskkum i rustfritt stål. Enstavs laminat på gulv, glassvegger (delvis frostet) mellom kontorer/møterom og gang/fellesarealer.

Eiendommen har en svært sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum med gangavstand til alt av fasiliteter. Kort vei til Lillestrøm kollektivterminal.

DIVERSE:
Mulighet for å kjøpe enkelte møbler i lokalet, som kun er litt over ett år gamle.
Lys kan dimmes i møterom, kjøkkenavd. og sosiale soner.
Data/spredenett for samtlige arbeidsplasser, samt møterom og kopi/printrom.
Adgangskontroll og porttelefon.
Balansert ventilasjonsanlegg. Kjølebafler.
Mulighet for fiber.
Utvendige persienner som solavskjerming.
Energiattest utført med energikarakter C.


Beliggenhet

Beliggende midt i Lillestrøm sentrum.


Tomt kvadratmeter


Adkomst

Inngang fra gateplan. Adkomst til lokalet både via heis og trapp.


Off. kommunikasjon

Kun ca. 5 min til Lillestrøm kollektivterminal, som har hyppige avganger både for buss, tog og flytog. Ca. 32,2 km til Oslo Lufthavn Gardermoen, ca. 25 km til Oslo og ca. 2,8 km til Strømmen. Det er reisetid på ca. 11 minutter til Oslo med tog, og 15 - 20 minutter med bil.


Parkering

Det medfølger ingen p-plasser til leieforholdet, men p-plasser i parkeringskjeller på Lillestrøm Torv kan leies gjennom direkte avtale med Q-Park som for tiden drifter parkeringsanlegget.
Lillestrøm har generelt god parkeringsdekning, og det er også avgiftspliktig p-hus tilknyttet senteret som kan benyttes av kunder/besøkende.


Standard

Nyoppusset lokale med høy standard.


Oppvarming

Elektrisk/radiator.


Visning

Etter avtale med megler.

Vi minner om at møter, visninger og befaringer skal gjennomføres med godt smittevern.

Håndsprit og munnbind vil være tilgjengelig ved alle våre møter.
Det skal tilstrebes å holde minst 1 meters avstand til andre.
Delta ikke på møte hvis du er i karantene, ikke føler deg i form eller er syk.


Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Torvet 5, Lillestrøm

Referanse: 20071

Kontor 348 m²

Megler

Rune Eide
Rune Eide
Telefon: +47 67 91 76 56
Mobil: +47 900 29 707
Epost: rune@real.no

    Send melding