Eiendommen ligger fint til på området med enkel adkomst Eiendommen ligger fint til på området med enkel adkomst Den røde bygningen leies ut i sin helhet Den røde bygningen leies ut i sin helhet Bygningen har flere kjøreporter, to på bakkeplan samt en til messaninen Bygningen har flere kjøreporter, to på bakkeplan samt en til messaninen Arealet er søylefritt, med god takhøyde på ca. 9 meter til takmøne Arealet er søylefritt, med god takhøyde på ca. 9 meter til takmøne Det er tiltenkt en lagrings- / kontormessaning. Elementene kan fjernes om ønskelig, slik at man får bedre takhøyde i større deler av arealet Det er tiltenkt en lagrings- / kontormessaning. Elementene kan fjernes om ønskelig, slik at man får bedre takhøyde i større deler av arealet Det er oljeutskiller tilknyttet den hoved kjøreporten Det er oljeutskiller tilknyttet den hoved kjøreporten Bygningen står rett på bakken med betongdekke Bygningen står rett på bakken med betongdekke Kjøreport til messaninen, mulig å etablere en låvebru for adkomst Kjøreport til messaninen, mulig å etablere en låvebru for adkomst Etasjeskillerne kan fjernes dersom det er behov for mere lagerplass med god takhøyde Etasjeskillerne kan fjernes dersom det er behov for mere lagerplass med god takhøyde Gran Consult benytter seg av en "lik" bygning og har begynt tilpasningene av messaninen. Dette er ment som en illustrasjon på hvordan messaninen kan innredes Gran Consult benytter seg av en Messaninen skal benyttes til kontorer, og de er i gang med å sette opp lettvegger (Illustrasjon) Messaninen skal benyttes til kontorer, og de er i gang med å sette opp lettvegger (Illustrasjon) I første etasje bygges det et mottaksområde, ellers beholdes den åpne løsningen (Illustrasjon) I første etasje bygges det et mottaksområde, ellers beholdes den åpne løsningen (Illustrasjon)

Til leie: Lager + lagrings-/kontormessanin på totalt ca. 750 kvm. - Gardermoen Vest Næringspark

Majorvegen 30, Nannestad - 750 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 400 kvm Lager
2. etg: 350 kvm Lagrings- / kontormessaning


Inneholder

Vi søker en seriøs aktør som ønsker å etablere seg i et populært næringsområde i vekst. Lagerbygningen er nyoppført og det gjenstår noe arbeider innvending, ny leietaker kan være med på å tilpasse lokalene etter eget behov og ønske.

Eiendommen ligger fint til i næringsområdet Gardermoen Vest Næringspark. Det er kort vei til Gardermoen, Oslo og ikke minst Hamar.

Inneholder:
1. etasje ca. 400 kvm.: Lager med ca. 3,2m takhøyde, full takhøyde ved den "store" kjøreporten slik at man kan kjøre inn en stor lastebil. Det er to kjøreporter, hvorav hovedporten er på ca. 4,5m * 4,5m og den andre kjøreporten er på ca. 3,5m * 3,5m. I "tilknytning til den hovedporten er det satt inn oljeutskiller.
Messanin ca. 350 kvm.: Lagrings- /kontormesanin med ca. 2,2m til skråtaket begynner, ca. 5,8m til takmøne. Adgang via kjøreport på ca. 3,5m *3,5m.

Leietaker kan tilpasse lokalene etter eget behov og ønske, det er mulig å etablere låvebru opp til mesanin. Det er ønskelig å leie ut hele arealet til en leietaker.


Beliggenhet

Eiendommen ligger strategisk til som nærmeste nabo til Oslo Lufthavn. Det er kort vei til E6, E16, jernbane og fly.

Avstander med bil:
Gardermoen - ca. 5 min.
Lillestrøm - ca. 30 min.
Oslo - ca. 40 min.
Hamar - ca. 45 min.

Gardermoen Vest Næringspark er et næringsområde i vekst, aktører som allerede har etablert seg er Utleiesenteret AS, MittEgetLokale (Bakkegruppen AS), SISU Produkter AS, Kilab A/S, Taubane Teknikk AS, Elstad Transport AS, Killingmo Freseservice AS, Gran Consult AS, Roar Wilhelmsen AS, Injeksjonsteknikk, Zyrus Engineering, Meidell, Viking Entreprenør AS, Nordisk Gasstransport AS og Aas & Nordal.


Bebyggelsen

Gardermoen Vest Næringspark består av forskjellige typer næringsbygg.

Den aktuelle eiendommen består av to nyoppførte bygninger med enkel adkomst.


Tomten

Tomten er flat.


Tomt kvadratmeter

2 429


Adkomst

Enkel adkomst fra fylkesvei 176 (Gardermovegen).


Off. kommunikasjon

Det er ca. 1,5km til nærmeste bussholdeplass (Moreppen).


Parkering

Parkering etter avtale med utleier.


Standard

Bygningen er ferdigstilt, det gjenstår arbeider innvendig. Leietaker kan i stor grad være med på å påvirke det endelige resultatet.


Oppvarming

Ventilasjonsanlegg.


Byggemåte

Bygning med sandwich-elementer. Gulv, vegger og tak er isolert.


Visning

Etter nærmere avtale med megler.


Overtakelse

Etter nærmere avtale med utleier.

Majorvegen 30, Nannestad

Referanse: 21006

Lager/Logistikk, 350 - 750 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

    Send melding