Lillestrøm Torv - et hyggelig bysenter med over 60 butikker Lillestrøm Torv - et hyggelig bysenter med over 60 butikker Lillestrøm Torv - midt i "hjertet" av Lillestrøm sentrum Lillestrøm Torv - midt i Lillestrøm Torv - stort p-hus med parkering for besøkende Lillestrøm Torv - stort p-hus med parkering for besøkende Attraktive kontorlokaler i Lillestrøm Torv Attraktive kontorlokaler i Lillestrøm Torv Lillestrøm Torv - alle fasiliteter rett utenfor døren Lillestrøm Torv - alle fasiliteter rett utenfor døren Meget sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum Meget sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum Gangavstand til Portalen og Lillestrøm togstasjon Gangavstand til Portalen og Lillestrøm togstasjon

LILLESTRØM SENTRUM: Kontorer på ca. 578 kvm beliggende på Lillestrøm Torv

Torvet 6, Lillestrøm - 578 m²


Arealspesifikasjon

3. etg: 578 kvm Kontor


Inneholder

Beliggende på Lillestrøm Torv, med gangavstand til alt av fasiliteter, har vi for utleie ca. 578 kvm kontorlokaler. Lokalene er beliggende i byggets 3. etasje, med delvis utsikt mot Storgata (gågata) og Lillestrøm sentrum. Inndelt med cellekontorer i varierende størrelse, 3 stk. store møterom/undervisningsrom, kjøkken og spiserom. Adgang til felles toaletter. Lokalet deles ikke opp i mindre enheter.

Lokalene kan oppusses etter leietakers ønsker etter nærmere avtale. Gårdeier er løsningsorientert og positiv til å finne gode løsninger for den rette leietaker.

Det er etablert heis i bygget til alle etasjer.

Diverse opplysninger:
Sentral beliggenhet i Lillestrøm Sentrum.
Gangavstand til alle fasiliteter.
Kun 2-3 minutters gange til Lillestrøm togstasjon.
Ventilasjonsanlegg med kjøling.
Utvendige persienner på alle vinduer.
Kan tilpasses/innredes etter leietakers ønsker.
Mulighet for leie av p-plasser i p-hus.
Solid og seriøs utleier.


Beliggenhet

Eiendommen har en svært sentral beliggenhet i Lillestrøm sentrum med gangavstand til alt av fasiliteter. Området generelt består av sentrumsgårder bestående av forretninger, kontorer og boliger.


Tomt kvadratmeter


Off. kommunikasjon

Kort vei til buss og gangavstand til Lillestrøm kollektivterminal.


Parkering

Det medfølger ingen p-plasser til leieforholdet, men p-plasser i parkeringskjeller kan leies gjennom direkte avtale med Aimo Park (tidl. Q-Park) som for tiden drifter parkeringsanlegget. Lillestrøm har generelt god parkeringsdekning, og det er også avgiftspliktig p-hus tilknyttet senteret som kan benyttes av kunder/besøkende og leietakere.


Visning

Etter avtale med megler. REF. 19070.


Overtakelse

Etter avtale med utleier.

Torvet 6, Lillestrøm

Referanse: 19070

Kontor 578 m²

Megler

Rune Eide
Rune Eide
Telefon: +47 67 91 76 56
Mobil: +47 900 29 707
Epost: rune@real.no

    Send melding