INDUSTRIVEGEN 18 - NYTT OG MODERNE BYGG MED LEDIG KONTORLOKALE PÅ CA 200 KVM I 2. ETG INDUSTRIVEGEN 18 - NYTT OG MODERNE BYGG MED LEDIG KONTORLOKALE PÅ CA 200 KVM I 2. ETG Sentral beliggenhet med gangavstand til Jessheim sentrum/tog/buss Sentral beliggenhet med gangavstand til Jessheim sentrum/tog/buss Etablert område med blant annet Boligpartner og ECIT som nærmeste nabo Etablert område med blant annet Boligpartner og ECIT som nærmeste nabo Industrivegen 18 er sentralt plassert i Jessheim Næringspark Industrivegen 18 er sentralt plassert i Jessheim Næringspark Enkel og god avkjøring direkte fra Industrivegen til eiendommen Enkel og god avkjøring direkte fra Industrivegen til eiendommen Ryddig uteområde opparbeidet med kjøre - og oppmerkede parkeringsarealer Ryddig uteområde opparbeidet med kjøre - og oppmerkede parkeringsarealer Gode kjøreveier og p-plasser rundt hele bygget Gode kjøreveier og p-plasser rundt hele bygget Felles inngang B - kontorlokalet er beliggende i 2. etasje Felles inngang B - kontorlokalet er beliggende i 2. etasje Inngang B med adgangskontroll Inngang B med adgangskontroll Felles heis og lys trappegang med store vinduer Felles heis og lys trappegang med store vinduer Inngang til kontoret fra felles trappegang / heis Inngang til kontoret fra felles trappegang / heis Kontorets inngangsparti kan nyttes til resepsjon, sosial sone eller kontor Kontorets inngangsparti kan nyttes til resepsjon, sosial sone eller kontor Resepsjon/mottaksområde og gangarealer til kontorer Resepsjon/mottaksområde og gangarealer til kontorer Gangarealer til kontor - moderne glassvegger som slipper gjennom godt med dagslys Gangarealer til kontor - moderne glassvegger som slipper gjennom godt med dagslys Kontor eller møterom Kontor eller møterom Kontor Kontor Kontor Kontor Kontor Kontor Kjøkkenkrok Kjøkkenkrok Garderobe med toaletter og dusj Garderobe med toaletter og dusj Lunsjbaren i eiendommen har inngang mot Industrivegen. Her selges det gode lunsjretter på hverdager Lunsjbaren i eiendommen har inngang mot Industrivegen. Her selges det gode lunsjretter på hverdager Kontorlokalets vindusrekke i 2. etg vender mot nord Kontorlokalets vindusrekke i 2. etg vender mot nord Planskisse Industrivegen 18 Planskisse Industrivegen 18

Jessheim - Representativt og moderne kontorlokale i nytt bygg, gode parkeringsmuligheter, gangavstand til sentrum

Industrivegen 18, Jessheim - 200 m²


Arealspesifikasjon

2. etg: 200 kvm Kontor


Inneholder

Vi søker interessenter som ønsker et moderne og representativt kontorlokale i velordnede omgivelser.

I september 2020 var bygget og utearealene i Industrivegen 18 ferdigstilt. Her er det ledig ca. 200 kvm kontorlokale i 2. etg. Lokalet er ferdig innredet og klart til innflytting. Mulighet for leie av inntil 8 stk. oppmerkede parkeringsplasser som er plassert rett utenfor inngangspartiet.

Lokalet består av inngangsparti/resepsjon/åpent landskap, 5 stk. doble kontorer/møterom, 1 stk. enkeltkontor, lys gang med glassvegger mot kontor/møterom, kjøkkenkrok,garderobe med wc og dusj samt separat wc.

OrbitArena as som er eier av eiendommen benytter store deler av eiendommen til kontor, produksjon, catering og lager. Om kort tid flytter en annen kontorbruker inn i nabolokalet til det som nå er ledig.

OrbitArena har etablert en lunsj/matbar i eiendommen som har inngang mot Industrivegen. Lunsjbaren er åpen mandag til fredag kl. 08.00-14.00. Det tilbys salater, wrap, baguetter, foccacia, kaker m.m. Enkelte dager tilbys det også varmretter.

Gangavstand til Jessheim sentrum med alt av servicetilbud, samt til buss og togstasjon i sentrum og Nordby stasjon. Kun Ca. 7 min med bil til Oslo Lufthavn.

Diverse:
Lyst kontorlokale på ca. 200 kvm BTA med moderne materialvalg.
Sentral og attraktiv beliggenhet i Jessheim.
Balansert ventilasjonsanlegg med kjøling og varmegjenvinning.
Vannbåren fjernvarme med radiatorer.
Adgangskontroll på hovedinngang.
Skallsikring av 1. etasje.
Parkering.
Gangavstand til tog, buss og sentrum.
Solid utleier.


Tomt kvadratmeter


Off. kommunikasjon

Gangavstand til tog, buss og Jessheim sentrum.


Parkering

Eiendommen har gode parkeringsmuligheter.


Standard

Nybygg med meget god og moderne standard.


Visning

Etter avtale med megler.

Vi minner om at møter, visninger og befaringer skal gjennomføres med godt smittevern.

Håndsprit og munnbind vil være tilgjengelig ved alle våre møter.
Det skal tilstrebes å holde minst 1 meters avstand til andre.
Delta ikke på møte hvis du er i karantene, ikke føler deg i form eller er syk.


Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Industrivegen 18, Jessheim

Referanse: 21020

Kontor 200 m²

Megler

Gunhild Smestad
Gunhild Smestad
Telefon: +47 67 91 76 52
Mobil: +47 908 76 367
Epost: gunhild@real.no

    Send melding