Oversiktsbilde Slynga 6 Oversiktsbilde Slynga 6 Innkjøring til eiendommen via låsbar port Innkjøring til eiendommen via låsbar port Gode profileringsmuligheter på byggets fasader Gode profileringsmuligheter på byggets fasader Enkel og god innkjøring til eiendommen, stor tomt til parkering og utelagring Enkel og god innkjøring til eiendommen, stor tomt til parkering og utelagring Stor tomt til parkering - flere tilkoblinger til motorvarmere langs gjerdet Stor tomt til parkering - flere tilkoblinger til motorvarmere langs gjerdet Hele eiendommen er inngjerdet Hele eiendommen er inngjerdet Oversiktsbilde mot Lillestrøm Oversiktsbilde mot Lillestrøm Oversiktsbilde mot Lillestrøm Oversiktsbilde mot Lillestrøm Salgshall med tilhørende verksted og liten tilbygget kontordel Salgshall med tilhørende verksted og liten tilbygget kontordel Inngangsparti til salgshall med mottaksområde/ekspedisjonskontor Inngangsparti til salgshall med mottaksområde/ekspedisjonskontor Salgshall med gjennomgang til verksted Salgshall med gjennomgang til verksted Gjennomgang mellom salgshall og kontor Gjennomgang mellom salgshall og kontor Salgshall med store vinduer i front som gir god synlighet mot publikum Salgshall med store vinduer i front som gir god synlighet mot publikum Stor og flat tomt som gir god innkjøring til verksted Stor og flat tomt som gir god innkjøring til verksted Kjøreport til verksted, størrelse 3,5 x 3,5 meter Kjøreport til verksted, størrelse 3,5 x 3,5 meter Verksted med gjennomgang til salgshall (venstre side) Verksted med gjennomgang til salgshall (venstre side) God adkomst til verksted via kjøreport, asfaltert dekke og gode lysforhold God adkomst til verksted via kjøreport, asfaltert dekke og gode lysforhold Verksted med gjennomgang til salgshall, lite toalett etablert på venstre side Verksted med gjennomgang til salgshall, lite toalett etablert på venstre side Tilbygget kontordel, adgang direkte til salgshall Tilbygget kontordel, adgang direkte til salgshall Ekspedisjonskontor / mottaksområde Ekspedisjonskontor / mottaksområde Ekspedisjonskontor / mottaksområde Ekspedisjonskontor / mottaksområde Toalett etablert i verksted Toalett etablert i verksted Planskisse Planskisse Tomten / eiendommen sett ovenfra Tomten / eiendommen sett ovenfra

Rælingen: Salgshall/lager/verksted og kontor i eget bygg - store utearealer - gangavstand til Lillestrøm sentrum

Slynga 6, Rælingen - 4900 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 15 kvm Tilbygget kontor
1. etg: 325 kvm Salgshall og verksted
1. etg: 1520 kvm Tomt
1. etg: 3040 kvm Tomt


Inneholder

Salgshall/lager/verksted og kontor i eget bygg - store utearealer - gangavstand til Lillestrøm sentrum. Eiendommen leies ut samlet til en leietaker.
Tilnærmet bare-house leiekontrakt hvor leietaker selv har ansvar for eiendommens driftskostnader.


Eiendommen består av ca. 325 kvm salgshall/lager/verksted med tilhørende kontorareal på ca. 15 kvm, samt store uteområder til parkering og lagring. Lokalene er godt vedlikeholdt og fremstår i god stand. Kontorlokalene er relativt nyoppusset. Tidligere har lokalet vært i bruk til salg av campingvogner/bobiler.

Hele eiendommen er inngjerdet med adgang via låsbar port. Det er etablert flere uttak til motorvarmere langs gjeldet.

Bygget har store vinduer i front, som i tillegg til gode lysforhold, også gir god synlighet mot publikum/kunder. 2 stk. ekspedisjonskontor er etablert på hver sin side rett innenfor hovedinngang som gir god flyt i mottakssonen av lokalet. Det er gjennomgang til verksted direkte fra salgshall, samt fra salgshall til tilbygget kontordel. Vegg mellom salgshall og lager/verksted er mulig å fjerne slik at hele arealet kan brukes til lager/verksted dersom ønskelig. Enkel og god adgang til verksted via kjøreport størrelse 3,5 x 3,5 meter.

Lokalet har ikke etablert oljeutskiller og er derfor ikke egnet til bilverksted. Det er dog etablert en sluksperre som hindrer olje eller annen brannfarlig væske i å komme ut i avløpssystemet. Ved uttørket vannlås hindrer denne at gasser fra avløpet kommer opp fra sluket.

Diverse:
Kort vei til Lillestrøm sentrum.
Eiendommen har innlagt fiber.
Mekanisk ventilasjonsanlegg.
Nålefiltfliser på gulv i salgshall.
Laminat på gulv i kontor.
Asfaltert dekke i lager/verksted.
God grunnbelysning.
Store vinduer som gir god synlighet mot publikum.


Beliggenhet

Eiendommen ligger i veletablert område med flere næringsbygg, samt grenser inntil boligområder, stort sett med småhusbebyggelse. Flott utsikt over Lillestrøm og åsene omkring.


Tomten

Tomtearealet på ca. 4 560 kvm primært opparbeidet med asfalt. Noe gress og naturlig vegetasjon i tomtenes ytterkanter og bak bygget.


Tomt kvadratmeter

4 560


Off. kommunikasjon

Ca. 15 min gange til Lillestrøm kollektivterminal som har hyppige avganger både for buss, tog og flytog. Det er reisetid på ca. 11 minutter til Oslo med tog, og 15 - 20 minutter med bil.
 
Bussforbindelse til Lillestrøm og Oslo fra Øvre Rælingsvei, kun ca. 200 m fra eiendommen.


Parkering

Stor tomt med meget gode parkeringsmuligheter.


Oppvarming

Elektrisk.


Diverse

Årlig leie er kr 1 016 000,- for hele eiendommen.
Det søkes primært etter en leietaker.


Visning

Etter avtale med megler. REF. 21036

Vi minner om at møter, visninger og befaringer skal gjennomføres med godt smittevern.

Håndsprit og munnbind vil være tilgjengelig ved alle våre møter.
Det skal tilstrebes å holde minst 1 meters avstand til andre.
Delta ikke på møte hvis du er i karantene, ikke føler deg i form eller er syk.


Overtakelse

Eiendommen står ledig og kan overtas etter nærmere avtale.

Slynga 6, Rælingen

Referanse: 21036

Kombinasjonslokaler, 15 - 4900 m²

Megler

Eivind Kjølsvik Aursøy
Eivind Kjølsvik Aursøy
Telefon: +47 67 91 76 55
Mobil: +47 900 39 300
Epost: eivind@real.no

    Send melding