Eiendommen ligger fint til med enkel adkomst fra RV159/E6 Eiendommen ligger fint til med enkel adkomst fra RV159/E6 Etablert næringsområde med bl.a Coca Cola og Posten som "nabo" Etablert næringsområde med bl.a Coca Cola og Posten som Kort vei til Lørenskog sentrum, Lillestrøm, Oslo og Oslo Lufthavn Kort vei til Lørenskog sentrum, Lillestrøm, Oslo og Oslo Lufthavn Asfalterte internveier og parkeringsarealer - profilering på skilttavle utenfor hovedinngang Asfalterte internveier og parkeringsarealer - profilering på skilttavle utenfor hovedinngang Lyst og innbydende kundemottak Lyst og innbydende kundemottak Arbeidsstasjoner i åpen løsning ut mot kundemottaket Arbeidsstasjoner i åpen løsning ut mot kundemottaket Skillevegger med glass gir lyse kontorarealer Skillevegger med glass gir lyse kontorarealer Lokalet er åpent og luftig Lokalet er åpent og luftig Cellekontorer med god plass til evt. flere arbeidsstasjoner Cellekontorer med god plass til evt. flere arbeidsstasjoner Kjøkken med barløsning og plass til spisebord Kjøkken med barløsning og plass til spisebord Innholdsrikt kjøkken med kjøleskap, koketopp, mikroovn og oppvaskmaskin Innholdsrikt kjøkken med kjøleskap, koketopp, mikroovn og oppvaskmaskin Romslig møterom med mulighet for avskjerming Romslig møterom med mulighet for avskjerming Garderobe og WC Garderobe og WC Lagerareale med egen inngang og tilgang til felles kjøreport Lagerareale med egen inngang og tilgang til felles kjøreport Kjøreporten deles med andre leietakere i bygningen Kjøreporten deles med andre leietakere i bygningen Rampe gjør det enkelt for varedistribusjon Rampe gjør det enkelt for varedistribusjon Godt med parkering på tomten, mulighet for parkering i p-hus etter avtale Godt med parkering på tomten, mulighet for parkering i p-hus etter avtale Eiendommen ligger fint til i blindvei Eiendommen ligger fint til i blindvei Kort vei til Lørenskog sentrum Kort vei til Lørenskog sentrum Robsrudskogen 15 Robsrudskogen 15 Eiendommen ligger helt på grensen til Oslo Eiendommen ligger helt på grensen til Oslo

Lørenskog v/E6 - Moderne kombinasjonslokaler på ca. 694 kvm - Kontor, lager, varemottak

Robsrudskogen 15, Lørenskog - 694 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 335 kvm Lager/verksted
1. etg: 359 kvm Kontor


Inneholder

Beliggende på Robsrud/Karihaugen, i et aktivt næringsområde, i Lørenskog kommune, har vi for utleie et kombinasjonslokale på ca. 694 kvm. BTA. Lokalet består av kontor, lager/plukklager med kjøreport for levering og utkjøring. Arealene deles ikke opp og leies ut samlet til en leietaker.

Kontordelen er på ca. 359 kvm. BTA og består av 6 stk. cellekontor, flere kontorplasser i åpen løsning, romslig møterom, kjøkken med spiseplass, rekvisita/teknisk rom, to stk. WC, garderobe og printerrom.

Det er utstrakt bruk av glass mellom kontorer og fellesareal i tillegg til god grunnbelysning i hele lokalet. Dette gir meget gode lys- og arbeidsforhold. Lokalene har lysmalte vegger og en blanding av parkett/laminat og tepper på gulv. Fargevalg og materialvalg er av god kvalitet, og gir et helhetlig og moderne inntrykk. Fullt utstyrt moderne kjøkken med kjøkkenøy og barløsning.

Lager/plukklager er på ca. 335 kvm. BTA og består av lager/plukklager med egen inngang. Felles kjøreport med rampe deles med andre leietakere. Ved behov, og etter nærmere avtale med gårdeier kan arealene omgjøres til kun kontor eller kun lager.

Verdt å merke seg:
- Kombinasjonslokale på ca. 694 kvm. BTA.
- Lokalet leies ut samlet til en leietaker.
- Sentral beliggenhet på Robsrud/Karihugen/Lørenskog, helt på grensen til Oslo.
- Umiddelbar nærhet til RV159 og E6.
- Lyse og moderne kontor-/lagerlokaler.
- Kjøreport med rampe til lageret.
- Ventilasjonsanlegg med kjøling.
- Eiendommen har innlagt fiber.
- Mulighet for å leie p-plasser etter avtale.


Beliggenhet

Robsrudskogen 15 har en attraktiv beliggenhet helt på grensen til Oslo. Eiendommen ligger innerst i en blindvei og har kort vei til både Lørenskog sentrum, Lillestrøm, Oslo og Oslo Lufthavn.

Nærområdet ellers består i det meste av småindustri, lager og kontor. Elkjøp Megastore, Power, Coca Cola Norge og Bertel O.Steen (BOS) sitt nye hovedkontor er også etablert i umiddelbar nærhet. Den nye "bilparken" til BOS er totalt på ca. 50.000 kvm. Lørenskog kommune er et område og en region i stor vekst og hvor folketallet er sterkt økende, noe som også gir grobunn for økte næringsetableringer. Siste tilskuddet av store etableringer i Lørenskog er skihallen SNØ, som åpnet vinteren 2020.


Bebyggelsen

Området består primært av næringsbygg.


Tomten

Tomten er pent opparbeidet med skogs- og grøntområder, asfalterte internveier og store parkeringsarealer.


Tomt kvadratmeter

10 544


Adkomst

Det er enkel adkomst til eiendommen, enten man kommer fra RV159 eller E6.


Off. kommunikasjon

Gangavstand til flere bussholdeplasser i nærområdet hvor det tar ca. 10 min til Visperud og ca. 15 min til Lørenskog sentrum.
Lørenskog togstasjon ligger ca. 1,7 km unna.


Parkering

Mulighet for leie av både innendørs- og utendørs parkering.

Priser:
Innendørs parkering: Kr 7 500,- pr. plass/år.
Utendørs parkering: Kr 5 000,- pr. plass/år.
(alle priser er eks. mva.).


Visning

Etter avtale med megler. REF. 21002.


Overtakelse

Overtakelse tidligst den 01.07.2022.


Ansvarlig megler

Morten Kim Pedersen

Robsrudskogen 15, Lørenskog

Referanse: 21002

Kontor, 335 - 694 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Mobil: +47 928 72 303
Epost: morten@real.no

    Send melding

    Plantegninger