Sørum næringspark: Kun et par minutter med bil til av-/påkjøring E6 Sørum næringspark: Kun et par minutter med bil til av-/påkjøring E6 Asfalterte kjøreveier rundt hele bygget Asfalterte kjøreveier rundt hele bygget Beliggende inntil Trondheimsvegen med rask adkomst til E6 Beliggende inntil Trondheimsvegen med rask adkomst til E6 Direkte innkjøring via kjøreport Direkte innkjøring via kjøreport Stor tomt med gode manøvreringsområder Stor tomt med gode manøvreringsområder P-plasser på byggets forside er til felles benyttelse for leietakere og besøkende P-plasser på byggets forside er til felles benyttelse for leietakere og besøkende Det planlegges ny innkjøring i eiendommens sydende, bl.a. med etablering av en rundkjøring Det planlegges ny innkjøring i eiendommens sydende, bl.a. med etablering av en rundkjøring Fra kontorene er det flott utsikt over landskapet rundt Fra kontorene er det flott utsikt over landskapet rundt Kjøreporter til lager Kjøreporter til lager Hovedinngang til kontor med parkering rett utenfor Hovedinngang til kontor med parkering rett utenfor Kjøreporter til lager Kjøreporter til lager Lager Lager Lager Lager Lager Lager Lager Lager Felles trappegang og toaletter i 2. etasje Felles trappegang og toaletter i 2. etasje Kontor/åpent landskap Kontor/åpent landskap Spiserom og kjøkken Spiserom og kjøkken Planskisse lager Planskisse lager Planskisse kontor Planskisse kontor

Arealeffektive lager- og kontorlokaler mellom Oslo og Gardermoen - stor uteplass - kort vei til avkjøring E6

Lindebergveien 1, Frogner - 1785 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 475 kvm Lagerhall 2
1. etg: 525 kvm Lagerhall 3
1. etg: 555 kvm Lagerhall 1
2. etg: 230 kvm Kontor


Inneholder

I Lindebergveien 1 skal det leies ut 3 lagerlokaler på hhv. 525 kvm, 555 kvm og 475 kvm. Fri takhøyde: 4,3 meter. Alle lokalene ligger i direkte tilknytning til hverandre og har hver sin kjøreport. Eiendommen har stor asfaltert uteplass på ca. 3 500 kvm og god tilgjengelighet for store biler.

I 2. etasje er det et kontorlokale inndelt med cellekontorer og et arkivrom. Det er felles wc med tilstøtende leietaker.
Fortrinnsvis søkes etter en leietaker til alle arealene, men oppdeling kan vurderes forutsatt at minst en av hallene leies ut sammen med kontorlokalet

Fra kontorene er det flott utsikt over landskapet rundt.


Beliggenhet

Eiendommen ligger i Sørum Næringspark, på Lindeberg/Frogner med direkte avkjøring til Trondheimsvegen. Eiendommen ligger meget sentralt i forhold til transportstrekning mellom Oslo sentrum og Oslo Lufthavn Gardermoen (ca. 15 min. hver vei). Enkel adkomst fra E6, gjør at man når store deler av regionen i løpet av kort tid.


Bebyggelsen

Eiendommen er oppført i 1975, tilbygget i 1984 og 1990.


Tomten

Stor uteplass på ca. 3 500 kvm med god tilgjengelighet for store lastebiler. Storparten av utearealene er asfaltert.


Tomt kvadratmeter

22 590


Adkomst

Innkjøring fra Lindebergveien. Det planlegges ny innkjøring i eiendommens sydende, bl.a. med etablering av en rundkjøring.


Off. kommunikasjon

Det er busstopp i Trondheimsvegen rett utenfor bygget.


Parkering

Parkeringsplasser på forsiden av bygget, som er til felles benyttelse både for byggets leietakere og besøkende.


Standard

Normal standard utfra byggeår.


Oppvarming

Elektrisk.


Byggemåte

Fundamentert med betongsåler på antatt faste masser over leire. Bærende søyler og dragere av betong. Yttervegger i "Sandwich" elementer av lettbetong og betong, med steinsatte fasader.
Takkonstruksjoner i lettbetongelementer (Siporex) og korrugerte stålplater. Tekket med "Sarnafil" på kontordelen og øvrig del tekket med papp.


Regulering

Lager og industri, med tilhørende kontorer.


Visning

Etter avtale med megler. Ref: 21066.


Overtakelse

Ledig fra 01.01.2022

Lindebergveien 1, Frogner

Referanse: 21066

Lager/Logistikk, 230 - 1785 m²

Megler

Eivind Kjølsvik Aursøy
Eivind Kjølsvik Aursøy
Telefon: +47 67 91 76 55
Mobil: +47 900 39 300
Epost: eivind@real.no

    Send melding