Lillestrøm stasjon - attraktive kontorer i den gamle stasjonsbygningen Lillestrøm stasjon - attraktive kontorer i den gamle stasjonsbygningen En av Lillestrøms mest sentrale beliggenheter - rett ved Lillestrøm stasjon og sentrum En av Lillestrøms mest sentrale beliggenheter - rett ved Lillestrøm stasjon og sentrum Garcon Bakeri er etablert i byggets 1. etasje Garcon Bakeri er etablert i byggets 1. etasje Sykkelparkering under tak rett utenfor Sykkelparkering under tak rett utenfor God utsikt mot sentrum fra kontorene God utsikt mot sentrum fra kontorene Oversiktsbilde mot Portalen og Norges varemesse Oversiktsbilde mot Portalen og Norges varemesse Møterom Møterom Kontor/møterom Kontor/møterom Åpent landskap/møterom Åpent landskap/møterom Flere av kontorene har god størrelse og kan også brukes til møterom Flere av kontorene har god størrelse og kan også brukes til møterom Kontor/møterom Kontor/møterom Kontor Kontor Kjøkken med barløsning - utsikt mot stasjonsområdet Kjøkken med barløsning - utsikt mot stasjonsområdet Bad med dusj og wc Bad med dusj og wc Bad med dusj og wc Bad med dusj og wc Bad med dusj og wc Bad med dusj og wc Innvendig trapp opp til 3. etasje - bygget har ikke etablert heis Innvendig trapp opp til 3. etasje - bygget har ikke etablert heis Planskisse - kontor Planskisse - kontor

Lillestrøm stasjon: Ca. 274 kvm BTA attraktive kontorlokaler i den gamle stasjonsbygningen

Jonas Lies gate 2, Lillestrøm - 274 m²


Arealspesifikasjon

3. etg: 274 kvm Kontor


Inneholder

Attraktivt kontorlokale med en av Lillestrøms mest sentrale beliggenheter - kun 1 min. gange til både tog og sentrum. Lokalet fremstår med høy grad av sikkerhet både inn til bygget og til hvert enkelt kontor.

Kontorene er beliggende i den gamle stasjonsbygningen på Lillestrøm stasjon. Det er sykkelparkering under tak rett utenfor og adgang til koselig bakeri etablert i byggets 1. etasje. Kort vei til sentrum, Portalen, Norges Varemesse, bussterminalen og alt som skjer i kulturbyen: konserter, teater, byfest og uteliv.

Lokalet er inndelt med 5 stk. cellekontor, 1 stort møterom, spiserom/møterom/mingleområde/kontor, kjøkken, 3 stk. bad med dusj og wc, 2 stk. separate wc, gangarealer, 2 stk. tekniske rom og bøttekott. Cellekontorene har god størrelse og kan brukes til møterom dersom ønskelig.

Det er adgang til lokalet via innvendig trapp - bygget har ikke etablert heis.

Det er etablert sikkerhets- og lyddører som trolig også vil tilfredsstille nødvendig konfidensialitet mellom f.eks. lege/advokat og klient. I tillegg er det god sikkerhet både via overvåkningskameraer som kan knyttes til software samt kodebrikke som kan programmeres for å åpne dører.

To rom med bad er godkjent for overnatting, som således kan passe ekstra godt for pendlere.

Litt historie:
Den gamle stasjonsbygningen ble tegnet av Gudmund Hoel, oppført i 1930 og tatt i bruk november 1934. Det var visstnok her Kongen overnattet under flukten til Elverum i 1940. Bygget er således fredet og har stor lokalhistorisk verdi.

Diverse:
Lokalet leies ut samlet til 1 leietaker.
Kun 1 min. til både tog, buss, taxi og sentrum.
Flotte flislagte bad med dusj og wc.
Parkett/laminat på gulv.
Malte flater i moderne duse farger.
Det er etablert kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkken.
Innvendig solavskjerming.
Utstrakt bruk av LED-lys.
Lydplater i tak og vegger.
Møterom med oppstikk i gulv og senkbart lerret.
Overvåkningskameraer som kan knyttes til software.
Ventilasjonsanlegg med kjøling.
Strøm og oppvarming inkl. i FK.


Beliggenhet

Lillestrøm er en urban by med mange møteplasser og kommunen har i mange år vært i sterk utvikling. Her finnes en fin kombinasjon av naturskjønne omgivelser og et pulserende byliv - i umiddelbar nærhet til alt Lillestrøm by kan tilby.

I Lillestrøm finner du alt fra shopping, kunst, kultur, uteliv, sport og fritidsmuligheter, samt noen av landets mest attraktive arbeidsplasser. Det er også gangavstand til Norges varemesse med store publikumsmesser innenfor bl.a. reiseliv, båt, utdanning, bolig, hobby og landbruk m.m.

I Portalen er blant annet Rosenberg Spiseforretning, SATS, DNB, Adidas, Scandic Hotel og Rema 1000 m.fl. etablert.


Tomt kvadratmeter


Off. kommunikasjon

Fra Lillestrøm stasjon går det hyppige avganger med både tog og buss til Oslo, Oslo Lufthavn og ellers alle andre destinasjoner på Romerike. Lillestrøm bussterminal ligger vegg i vegg med stasjonen.


Standard

God og moderne standard.


Oppvarming

Oppgradert elektrisk anlegg.
Flotte panelovner som kan styres via app.


Visning

Etter avtale med megler. REF. 21069.


Overtakelse

Etter nærmere avtale.


Ansvarlig megler

Eivind Kjølsvik Aursøy

Jonas Lies gate 2, Lillestrøm

Referanse: 21069

Kontor 274 m²

Megler

Rune Eide
Rune Eide
Telefon: (+47) 90029707
Epost: rune@real.no

    Send melding