LEDIG Kontor-/forretningsbygg i Jessheim sentrum LEDIG Kontor-/forretningsbygg i Jessheim sentrum Sentralt beliggende ved Jessheim storsenter og Sundbytunet Sentralt beliggende ved Jessheim storsenter og Sundbytunet Inngangsparti/Forretning/Resepsjon/Kontor Inngangsparti/Forretning/Resepsjon/Kontor Forretning/Møterom/Kontor - Lyse lokaler med store vinduer Forretning/Møterom/Kontor - Lyse lokaler med store vinduer Forretning/Kontor Forretning/Kontor Kjøkken Kjøkken Forretning/kontor med dør ut Forretning/kontor med dør ut Trappegang - Trappeheis fra 1. etg. til 2. etg. Trappegang - Trappeheis fra 1. etg. til 2. etg. Kontor Kontor Rommet var tidligere benyttet som venteværelse - (Inngang til wc) Rommet var tidligere benyttet som venteværelse - (Inngang til wc) Behandlingsrom / kontor - Øyelege - (Vinduer er blendet igjen) Behandlingsrom / kontor - Øyelege - (Vinduer er blendet igjen) Inngangsparti 1. etg med HC parkering rett utenfor (Foreligger planer om maling av bygget til våren) Inngangsparti 1. etg med HC parkering rett utenfor (Foreligger planer om maling av bygget til våren) Ullensaker kommune er leietaker av nabobygget Ullensaker kommune er leietaker av nabobygget Velholdt eiendom med god adkomst for gående og kjørende Velholdt eiendom med god adkomst for gående og kjørende Tomten er opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer samt noe grøntarealer og beplantning Tomten er opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer samt noe grøntarealer og beplantning Planskisse 1. etasje, inndelt med resepsjonsområde, kontor, møterom, venterom, wc og gang Planskisse 1. etasje, inndelt med resepsjonsområde, kontor, møterom, venterom, wc og gang Planskisse 2. etasje, inndelt med møterom, kjøkken, wc og gang Planskisse 2. etasje, inndelt med møterom, kjøkken, wc og gang Planskisse underetasje, inndelt med inngangsparti, resepsjon, kontor, møterom, kjøkken, wc og teknisk rom Planskisse underetasje, inndelt med inngangsparti, resepsjon, kontor, møterom, kjøkken, wc og teknisk rom Beliggenhet og avstander Beliggenhet og avstander Oversiktskart Oversiktskart

LEDIG KONTOR/FORRETNINGSBYGG PÅ CA. 404 KVM TIL LEIE I JESSHEIM SENTRUM

Trondheimsvegen 82, Jessheim - 404 m²


Arealspesifikasjon

139 kvm Kontor
1. etg: 135 kvm Kontor
2. etg: 130 kvm Kontor


Inneholder

Midt i Jessheim sentrum har vi for utleie lokaler med gode profilerings- og parkeringsmuligheter.

Det gule bygget i Trondheimsvegen 82 som går over tre etasjer er nå ledig. Bygget var tidligere utleid til øyelegekontor og optikerforretning.

Bygget leies ut samlet til en leietaker, eller deles opp for to leietakere. Utleier er fleksibel med tanke på leietid. Lokalene egner seg godt for kontor, butikk, helserelatert virksomhet og diverse forretningskonsept m.m.

Byggets arealer fordeler seg som følger:
1. etg. ca. 135 kvm BTA.
2. etg.ca. 130 kvm BTA.
U. etg.ca. 139 kvm BTA.
Totalt areal ca. 404 kvm BTA.

Lokalene fremstår i god stand og leies ut slik de står. De kan også tilpasses leietaker sine behov for inndeling og utforming etter nærmere avtale. Utleier er en solid og profesjonell aktør som har god erfaring med slike prosesser. Det opplyses at det foreligger planer om maling av bygget utvendig til våren.

Gode parkeringsmuligheter på eiendommens for kunder og besøkende. Leietakere har mulighet for leie av parkeringsplasser på eiendommen.
Besøkende som kommer gående vil naturlig ankomme eiendommen fra Trondheimsvegen. Innkjøring med bil er fra Flatavegen.

Diverse:
Meget sentral beliggenhet i Jessheim sentrum.
Gode parkeringsmuligheter på eiendommen.
Bredbånd er installert.
Mulighet for å installere fiber.
Ventilasjonsanlegg med varme og kjøling.
Bygget er fullsprinklet.
Bygget leies ut samlet eller deles opp for inntil to leietakere (Eksempel på oppdeling; 1+2 etg ca. 265 kvm BTA og u. etg 139 kvm BTA).
Mulighet for tilpasninger av lokalene etter avtale.


Beliggenhet

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet midt i Jessheim sentrum, hvor Storsenteret ligger rett ved.

Jessheim sentrum er i stor utvikling, og har blitt et urbant by- og regionssenter for Øvre Romerike. I Storgata er det et myldrende byliv med flere gode restauranter og hyggelige uteserveringer. Tilsammen kan Jessheim Storsenter og Storgata by på over 145 butikker og serveringssteder.

Gangavstand til jernbanestasjonen hvor det er et bredt tilbud av tog- og bussforbindelser. Stasjonen har også holdeplass for taxi og parkeringsplasser for reisende.


Tomt kvadratmeter


Visning

Etter avtale med megler. REF: 20025.


Overtakelse

Lokalene kan overtas etter nærmere avtale.

Trondheimsvegen 82, Jessheim

Referanse: 20025

Butikk/Handel, 130 - 404 m²

Megler

Gunhild Smestad
Gunhild Smestad
Telefon: 67 91 76 52
Epost: gunhild@real.no

    Send melding