MODERNE LAGERLOKALER PÅ CA 4 108 KVM med stort varmtlager, mottak og kontor MODERNE LAGERLOKALER PÅ CA 4 108 KVM med stort varmtlager, mottak og kontor KOMBINASJONSEIENDOM oppført i 214 med ledig høytlager, varemottak og lagerkontor fra sommeren 2022 KOMBINASJONSEIENDOM oppført i 214 med ledig høytlager, varemottak og lagerkontor fra sommeren 2022 Sentral beliggenhet i ØRN Næringspark med rask adkomst til E6 Sentral beliggenhet i ØRN Næringspark med rask adkomst til E6 STOR TOMT med asfalterte kjøre, manøvrerings og parkeringsarealer. Direkte innkjøring fra Industrivegen via låsbar port. DekkTeam er leietaker i deler av eiendommen. STOR TOMT med asfalterte kjøre, manøvrerings og parkeringsarealer. Direkte innkjøring fra Industrivegen via låsbar port. DekkTeam er leietaker i deler av eiendommen. LAGER/VAREMOTTAK ca. 613 kvm med kjøreporter, takhøyde ca. 4m LAGER/VAREMOTTAK ca. 613 kvm  med kjøreporter, takhøyde ca. 4m LAGERHALL på ca. 3 453 kvm benyttes i dag til lagring av dekk. LAGERHALL på ca. 3 453 kvm benyttes i dag til lagring av dekk. Lagerhall med god belysning. Ladeplass for truck. Bygget er sprinklet. Lagerhall med god belysning. Ladeplass for truck. Bygget er sprinklet. LAGER/VAREMOTTAK ca. 613 kvm med lastebrygge LAGER/VAREMOTTAK ca. 613 kvm med lastebrygge LAGERKONTOR på CA 42 KVM - med inngangsparti, kontor, spiserom, garderobe m/dusj og wc samt bøttekott. Kontordelen har ventilasjon. LAGERKONTOR på CA 42 KVM - med inngangsparti, kontor, spiserom, garderobe m/dusj og wc samt bøttekott.  Kontordelen har ventilasjon. I tillegg er det mulighet for leie av stort møterom i byggets 2. etg. I tillegg er det  mulighet for leie av stort møterom  i byggets 2. etg. Lagerhall, varemottak/lager og kontor Lagerhall, varemottak/lager og kontor Asfaltert tomteareal bak bygget mot nord er på ca. 1 700 kvm og kan benyttes til utelagring Asfaltert tomteareal bak bygget mot nord er på ca. 1 700 kvm og kan benyttes til utelagring Lossesone med rekkverk (nedsenket 1,2m, bredde 10,6m, lengde 20m) Lossesone med rekkverk (nedsenket 1,2m, bredde 10,6m, lengde 20m) Gode profileringsmuligheter på byggets fasade og flaggstenger ved innkjøringen. Gode profileringsmuligheter på byggets fasade og flaggstenger ved innkjøringen. Rask tilgang til E6 med kort vei til Oslo Lufthavn og E16 mot Hønefoss Rask tilgang til E6 med kort vei til Oslo Lufthavn og E16 mot Hønefoss Planskisse Industrivegen 44 Planskisse Industrivegen 44

MODERNE VARMTLAGER CA 4108 KVM VED E6 I DAL/ØRN NÆRINGSPARK - LEDIG FRA SOMMEREN 2022

Industrivegen 44, Dal - 4108 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 42 kvm Kontor
1. etg: 613 kvm Lager/varemottak/utleveringsområde
1. etg: 3453 kvm Varmtlager


Inneholder

Effektivt lager med varemottak og lite kontor i Industrivegen 44 i ØRN Næringspark på Dal i Eidsvoll kommune. Eiendommen har en sentral beliggenhet rett ved E6 kun få minutters kjøring nordover fra Jessheim/Gardermoen.

Leies fortrinnsvis ut til en leietaker, dog kan oppdeling til to leietakere vurderes. Egner seg godt til lager, logistikk, produksjon, proffutsalg, utstilling m.m. Det opplyses spesielt at det ikke er etablert oljeutskiller og sluk i lokalene. Egner seg derfor ikke til verksted og vaskehall.

VARMTLAGER - Arealeffektivt lager på ca. 3 453 kvm med 7,2m takhøyde. Lageret er tilnærmet søylefritt.

VAREMOTTAK - Varemottak og utleveringsområde på ca. 613 kvm. 5 stk. kjøreporter og utvendig nedsenket lossesone.

KONTOR - Lagerkontor på ca. 42 kvm med pause-/spiserom, garderobe m/dusj og wc. Det er også mulighet for å leie ytterligere flotte og moderne kontorlokaler i eiendommen.

TOMT - Inngjerdet tomt med store asfalterte kjøre- og parkeringsarealer. Tomteareal bak bygget mot nord på ca. 1 700 kvm kan benyttes til utelagring.

Ta kontakt for ytterligere informasjon og visning. Lokalene blir ledig fra sommeren 2022 og leies ut slik de står, men kan også tilpasses leietakers behov etter nærmere avtale. Utleier er en solid aktør som ønsker å finne gode løsninger til beste for leietakere og eiendommen.

NØKKELOPPLYSNINGER:
Sentralt beliggende i veletablert industriområde ved E6 med rask adkomst mot Oslo, Gardermoen og Hamar.
Lagerlokale på ca. 4 108 kvm i moderne bygg fra 2014.
Arealeffektivt varmtlager m/fri takhøyde på 7,2m.
5 stk. kjøreporter 3,16m*3m.
Ventilasjon i kontordelen.
Mulighet for å sette inn større kjøreport.
Ladeplass for truck.
Reoler i lager kan medfølge etter nærmere avtale.
Bygget er sprinklet.
Strømkapasitat ca. 400V system
Fiber
Inngjerdet utearealer for lagring, adkomst og parkering.


Beliggenhet

ØRN Næringspark ligger på Dal i Eidsvoll kommune langs E6, kun få minutter nord for avkjøringen til Jessheim/Gardermoen Næringspark. Det er også kort vei til Oslo Lufthavn Gardermoen og E16 mot Hønefoss.

I nærområdet er blant annet Implenia Norge AS, Toyota, Mylift, Lena Maskin, Smedstuen AS, Norgeshus Jos Bygg, Esso Energi, Motor Forum, Ola Rustad AS m.fl. etablert.

Gangavstand til buss.
Tog fra Dal Stasjon eller Eidsvoll Verk Stasjon.


Tomt kvadratmeter


Visning

Etter avtale med megler. REF. 20072


Overtakelse

Etter avtale.

Industrivegen 44, Dal

Referanse: 20072

Lager/Logistikk, 42 - 4108 m²

Megler

Gunhild Smestad
Gunhild Smestad
Telefon: 67 91 76 52
Epost: gunhild@real.no

    Send melding