Sundbytunet ligger fint til i Jessheim sentrum Sundbytunet ligger fint til i Jessheim sentrum Bygningen fremstår som innbydende og moderne Bygningen fremstår som innbydende og moderne Pent oppardeidet uteareal på hele eiendommen Pent oppardeidet uteareal på hele eiendommen Godt med parkeringsplasser for ansatte og besøkende Godt med parkeringsplasser for ansatte og besøkende Eiendommen ligger fint til mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken Eiendommen ligger fint til mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken Landlig, men sentrumsnært Landlig, men sentrumsnært Hovedinngangsparti (bakkeplan) Hovedinngangsparti (bakkeplan) Heis i bygningen Heis i bygningen Planskisse 1. etasje Planskisse 1. etasje

Jessheim / Sundbytunet: Kontor-/forretningslokale på ca. 351 kvm. til leie - Sentral beliggenhet i Jessheim sentrum

Gardermovegen 6, Jessheim - 351 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 351 kvm Kontor- / forretningslokale


Inneholder

Sundbytunet er opprinnelig et gammelt gårdstun som har vært i samme familie i 7 generasjoner. Tunet består av totalt 4 bygninger, hvorav de aktuelle lokalene befinner seg i 1. etasje i låven. Det er godt med parkering for både ansatte og besøkende, totalt disponeres det ca. 45 parkeringsplasser som reguleres av et parkeringsselskap.

Sundbytunet ligger fint til i Jessheim sentrum mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken. Det er gangavstand til "alt" av servicetilbud, og kun få minutters gange til Jessheim Togstasjon. Dersom man ønsker å benytte seg av buss, ligger nærmeste bussholdeplass (Jessheimkrysset) kun et lite steinkast unna.

Vi har fått i oppdrag å leie ut et kontor-/forretningslokale.
Lokalet leies p.t. av en bedrift som driver med distribusjon, kampanjehåndtering og callsenter. Den opprinnelige løsningen var flere små forretningslokaler, så her er mulighetene mange. Det er totalt 7 stk. butikklokaler, 1 stort kontor og 1 lager. Enkel adkomst via bakkeplan, og kort vei fra parkering.

Se plantegning for ytterligere informasjon. Lokalet kan ikke deles opp og leies ut samlet til en leietaker.

Sundbytunet har i dag flere forskjellige leietakere, bl.a Kvik Jessheim, Sundbytunet Bar & Bryggeri AS, Amraj Restaurant, Adam & Eva Frisør, legekontor m.m.


Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til mellom Jessheim Storsenter og Romsaasparken med enkel adkomst og gode parkeringsmuligheter.
Sundbytunet skiller seg ut med sitt særpreg, og gårdeier har investert mye i å gjøre om denne eiendommen til et attraktivt og ikke minst representabelt sted for leietakere.
Nærområdet består av forretninger, restauranter, kontor og boliger.


Bebyggelsen

Området består av næringsbygg, eneboliger og blokkbebyggelse.


Tomten

Tomten er pent opparbeidet med asfalterte internveier og parkeringsarealer. I tillegg er det etablert store grøntarealer mellom bygningene,noe som skaper en god og trivelig atmosfære.


Tomt kvadratmeter

5 612


Adkomst

Enkel adkomst via Gardermovegen, som er en "avstikker" fra Trondheimsvegen.


Off. kommunikasjon

Det tar ca. 39 minutter med tog fra Jessheim Togstasjon til Oslo S. Ønsker man å reise til Oslo Lufthavn, tar det ca. 15 minutter med buss fra Jessheim Stasjon.


Parkering

Parkering iht. avtale med utleier.

Eiendommen har totalt ca. 45 biloppstillingsplasser, hvor det er betalt gjesteparkering.


Standard

Representative lokaler med høy standard. Lokalene må oppleves!


Oppvarming

Lokalene varmes opp med fjernvarme. Fjernvarme er inkludert i felleskostnadene.

Gardermovegen 6, Jessheim

Referanse: 22011

Butikk/Handel, 351 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Telefon: 928 72 303
Epost: morten@real.no

    Send melding