Hovedinngang kontor Hovedinngang kontor Eiendommen fremstår med nyrehabiliterte fasader Eiendommen fremstår med nyrehabiliterte fasader Enkel adkomst fra hovedvei (E6/RV 159) Enkel adkomst fra hovedvei (E6/RV 159) Kontorlokaler i samme bygg som BMI Norge AS sitt nye hovedkontor på Karihaugen Kontorlokaler i samme bygg som BMI Norge AS sitt nye hovedkontor på Karihaugen Mulighet for “skreddersøm” etter leietakers spesifikasjoner Mulighet for “skreddersøm” etter leietakers spesifikasjoner Det er godt med p-plasser på eiendommen, leie etter avtale Det er godt med p-plasser på eiendommen, leie etter avtale Nærmeste naboer er Tesla, Byggmax, Maxo og Esso bensinstasjon Nærmeste naboer er Tesla, Byggmax, Maxo og Esso bensinstasjon Eiendommen har godt med sykkelparkering og ladeplasser for el-biler Eiendommen har godt med sykkelparkering og ladeplasser for el-biler Kontorlokaler på ca. 575 kvm - kan deles på inntil 2 leietakere Kontorlokaler på ca. 575 kvm - kan deles på inntil 2 leietakere Kontor Kontor Kontor Kontor Kontor Kontor Kontor Kontor Kjøkken Kjøkken Fellesarel/hovedinngang - trappegang og heis Fellesarel/hovedinngang - trappegang og heis Flislagt felles toalett Flislagt felles toalett Planskisse 3. etasje - ledig areal i hvit Planskisse 3. etasje - ledig areal i hvit Oversiktsbilde Karihaugen Oversiktsbilde Karihaugen Innkjøring til eiendommen - ESSO er etablert på naboeiendommen Innkjøring til eiendommen - ESSO er etablert på naboeiendommen Ikke i bruk Ikke i bruk Ikke i bruk Ikke i bruk Ikke i bruk Ikke i bruk Ikke bruk Ikke bruk Ikke i bruk Ikke i bruk Per_Kroghs_vei_1_039 Per_Kroghs_vei_1_039 Per_Kroghs_vei_1_029 Per_Kroghs_vei_1_029

Kontorlokaler i samme bygg som BMI Norge AS (tidl. Icopal) - mulighet for "skreddersøm"

Per Krohgs vei 1, Oslo - 575 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 10 stk Parkering
3. etg: 575 kvm Kontor


Inneholder

Trenger dere kontorplasser, showrom, lager eller en kombinasjon av disse?
Vil dere være etablert i en eiendom med fokus på bærekraftighet og miljø?
Og vil dere jobbe i tilrettelagte lokaler etter egne spesifikasjoner?
Da er Per Krohgs vei 1 noe for dere.


I samme bygg som BMI Norge AS sitt nye hovedkontor har vi for utleie 575 kvm BTA kontor, som kan tilpasses etter leietakers spesifikasjoner.

BMI Norge AS (tidl. Icopal) har hatt et ønske om å samlokalisere administrasjon og lager, og har således inngått leieavtale for hele bygget i Per Krohgs vei 1. BMI ønsker å fremleie den del av bygget de ikke skal bruke selv. Lokalene kan enten leies as is eller tilpasses i henhold til leietakers behov og ønsker i samråd med fremleier/arkitekt. Lokalene kan deles på flere leietakere.

Kontor 3. etasje, ca. 575 kvm BTA
I dag er lokalet inndelt med fleksible åpne landskap, flere cellekontorer og møterom i varierende størrelser, pauserom/møterom, klargjort for kjøkken, stillerom, print/kopi, arkiv, diverse disponible rom, bøttekott, 4 stk. toaletter og 1 stk. HC-toalett. Adkomst til lokalet via heis.

Eiendommen er under totalrehabilitering og vil fremstå med moderne standard både ut- og innvendig, samt inneha en tydelig grønn og bærekraftig miljøprofil.

Det er godt med p-plasser på eiendommen, hvor enkelte plasser kan leies etter nærmere avtale. I tillegg er det etablert godt med sykkelparkering og også ladestasjoner for el-biler.

Eiendommen har kort avstand mot både Lørenskog sentrum, Lillestrøm, Oslo og hele det sentrale Østlandsområdet i tillegg til enkel adkomst fra hovedvei, og gode eksponeringsmuligheter. Dette gjør at eiendommen har en unik beliggenhet ut mot publikum. Flere store og godt etablerte aktører har sin virksomhet i umiddelbar nærhet.

Icopal (Fjeldhammer Brug AS) skiftet høsten 2020 navn til BMI Norge AS. BMI er et internasjonalt konsern hvor de viktigste merkevarer er Icopal, Zanda og Aerodek.

NØKKELOPPLYSNINGER
Kort vei til hele det sentrale Østlandsområdet.
Lokalene vil langt på vei tilpasses leietakers spesifikasjoner.
3. etasje, ca. 575 kvm BTA kontor.
Eiendommen vil etter ferdig rehabilitering være Breeam Bespoke PAS klassifisert.
Parkering, sykkelparkering og el-bil ladere tilgjengelig.
Vannbåren kjølehimling.
Fiber leveres fra Global Connect.


Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt langs RV159 rett ved avkjøring på Karihaugen/Visperud, hvor det er korte avstander mot både Lørenskog sentrum, Lillestrøm, Oslo og Gardermoen.

Nærmeste naboer er Tesla, Byggmax, Maxo og Esso bensinstasjon. Kolonial har sitt hovedlager ikke langt fra eiendommen. Elkjøp Megastore og Power er også etablert i gangavstand til eiendommen.


Tomten

Flat tomt opparbeidet med asfalterte kjøre- og parkeringsarealer.


Tomt kvadratmeter

27 513


Off. kommunikasjon

Kort vei til buss. Tog fra Lørenskog stasjon.
T-bane fra Ellingsrudåsen stasjon, ca. 5-7 minutters gange fra eiendommen.


Parkering

Det er ca. 100 p-plasser på eiendommen som fordeles etter areal.
Leiepris: Kr 1000,- pr. plass/mnd.


Visning

Etter avtale med megler. REF. 21005.

Vi minner om at møter, visninger og befaringer skal gjennomføres med godt smittevern.

Håndsprit og munnbind vil være tilgjengelig ved alle våre møter.
Det skal tilstrebes å holde minst 1 meters avstand til andre.
Delta ikke på møte hvis du er i karantene, ikke føler deg i form eller er syk.


Overtakelse

Estimert overtakelse ca. 01.11.2021.

Per Krohgs vei 1, Oslo

Referanse: 21005

Kontor 575 m²

Megler

Eivind Kjølsvik Aursøy
Eivind Kjølsvik Aursøy
Telefon: (+47) 67917655
Epost: eivind@real.no

    Send melding