Oversiktsbilde over eiendommen Oversiktsbilde over eiendommen God plass til parkering, container m.m. God plass til parkering, container m.m. Manuell kjøreport til lager/verksted Manuell kjøreport til lager/verksted Hoveddelen er søylefri for maksimal utnyttelse Hoveddelen er søylefri for maksimal utnyttelse Adkomst til kontorene via trapp Adkomst til kontorene via trapp Lager/verksted med god takhøyde og kjøreport Lager/verksted med god takhøyde og kjøreport Lokalet har flere "nisjer" som kan utnyttes Lokalet har flere Verksted med begrenset takhøyde Verksted med begrenset takhøyde Egen inngang til verkstedet Egen inngang til verkstedet Godt med lagringsplass Godt med lagringsplass Kontor med plass til 2-3 personer Kontor med plass til 2-3 personer Pause-/spiserom med kjøkkeninnredning Pause-/spiserom med kjøkkeninnredning Inngang til kontoret Inngang til kontoret Oversiktsbilde over eiendommen Oversiktsbilde over eiendommen

Nittedal/Rotnes: Lager/verksted og kontor på ca. 518 kvm. - Kort vei til Skytta Næringspark, Oslogrensa, RV4 og E6

Rauerskauveien 522, Nittedal - 518 m²


Inneholder

Vi søker seriøse aktører som ønsker å etablere seg på Nittedal. Eiendommen ligger fint til rett ved Rotnes i Nittedal, med kort vei til bl.a Skytta Næringspark, Oslogrensa, RV4 og E6.

Bygningen strekker seg over tre etasjer, hvor de aktuelle lokalene ligger i 1. etg. og 2. etg.
Lokalene inneholder; kontor (2-3 plasser), spiseplass med kjøkkenløsning, toalett, dusj, garderobe, verkstedhall og lager.

Verdt å merke seg
- Lager/verksted og kontor på ca. 518 kvm. BTA.
- Lokalene kan tilpasses leietakers behov.
- Internett via fiber.
- God strømkapasitet.
- Parkering.
- Kort vei til Nittedal, Skytta Næringspark, Oslogrensa, RV4 og E6.


Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Rotnes i Nittedal kommune. Det tar ca. 5 minutter med bil til Mosenteret og ca. 10 minutter med bil til Skytta Næringspark. Eiendommen består av 3 næringsbygg og 2 bolighus.

Eiendommen er fylt med bedrifter innen ulike bransjer. Her kan nevnes; Scanbur AS, Go on software AS, Hydreco Hydraulics Norway AS, Olsvold & Co AS og AS Hafford.


Bebyggelsen

Eiendommen ligger fint til i landlige og stille omgivelser, og består av 3 næringsbygg og 2 bolighus.


Tomten

Skrånende tomt med gruslagte internveier og parkeringsarealer. Ellers opparbeidet med grøntarealer og diverse beplantning.


Tomt kvadratmeter

261 097


Adkomst

Enkel adkomst til både kontor og lager/verksted fra bakkeplan.


Off. kommunikasjon

Nærmeste bussholdeplass er Rotnes, som ligger ca. 1,9 km fra eiendommen.


Parkering

Parkering ved inngang til kontor.


Overtakelse

Overtakelse etter nærmere avtale med utleier.

Rauerskauveien 522, Nittedal

Referanse: 22021

Lager/Logistikk, 518 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Telefon: 928 72 303
Epost: morten@real.no

    Send melding