Meget attraktiv beliggenhet på Lillestrøm stasjon Meget attraktiv beliggenhet på Lillestrøm stasjon Attraktivt forretningslokale med gode profileringsmuligheter Attraktivt forretningslokale med gode profileringsmuligheter Store skyvedører i glass i forkant av lokalet Store skyvedører i glass i forkant av lokalet Areal på mesanin med store vinduer ut mot gangarealer i stasjonsområdet Areal på mesanin med store vinduer ut mot gangarealer i stasjonsområdet Intern trapp til areal på mesanin - store vinduer ut mot stasjonsområdet Intern trapp til areal på mesanin - store vinduer ut mot stasjonsområdet Lagerrom i bakkant med inngang til wc Lagerrom i bakkant med inngang til wc Lagerrom i bakkant Lagerrom i bakkant Planskisse forretning Planskisse forretning Inngang Lillestrøm stasjon (fra Lillestrøm sentrum) Inngang Lillestrøm stasjon (fra Lillestrøm sentrum) Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 048 Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 048 Lokalet er beliggende i kulvert/undergang inne på Lillestrøm stasjon Lokalet er beliggende i kulvert/undergang inne på Lillestrøm stasjon Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 107 Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 107 Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 113 Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 113 Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 104 Stillverksvn og Jonas Lies gt BaneNor 104

Attraktivt forretningslokale på ca. 156 kvm BTA over to etasjer inne på Lillestrøm stasjon

Jonas Lies gate 2, Lillestrøm - 156 m²


Arealspesifikasjon

1. etg: 156 kvm Butikk


Inneholder

Forretningslokale på Lillestrøm stasjon - et attraktivt kollektivknutepunkt til hele det sentrale Østlandsområdet.

Inne på Lillestrøm togstasjon, i kulverten for togreisende, har vi for utleie et attraktivt forretningslokale over 2 plan. Lokalet fremstår lyst og trivelig med god standard. Det er store vinduer i front, som gir meget gode profileringsmuligheter ut mot togreisende.

Det er ønskelig med et konsept som ikke er i direkte konkurranse med aktørene som allerede er etablert på stasjonen. Dette for å få en mest mulig variert sammensetning av virksomheter. Lokalet har tidligere vært utleid til telebutikk. Det er ikke ønskelig med tilberedning av mat i lokalet. Enkel matservering kan tillates etter nærmere avtale.

Forretningslokalet har lysmalte vegger og teppefliser på gulv. Det medfølger et lite lager i bakkant med adgang til wc. Det er etablert ny trapp til mesanin. På mesanin er det store vinduer ut mot kulvert/gangareal for togreisende, som gir god oversikt over store deler av kulverten. I bakkant av lokalet er det også etablert et mindre teknisk rom.

Det anslås at det p.t er ca. 8-9000 togreisende innom stasjonen pr. døgn. Dette er noe lavere enn før korona-tiden . Etter hvert som vi går tilbake til normal hverdag er det forventet at antall besøkende vil øke i tråd med dette.

Åpningstider:
Det er ikke avtalefestet spesielle åpningstider, men opp til hver enkelt leietaker etter nærmere avtale med utleier.

Diverse:
Forretningslokale på ca. 156 kvm BTA.
God beliggenhet inne på Lillestrøm stasjon.
Store vinduer i front av lokalet.
Gode profileringsmuligheter.
Teppefliser på gulv.
Ny trapp til mesanin.
Ventilasjonsanlegg med kjøling.
Strøm og oppvarming inkl. i FK.


Beliggenhet

Lillestrøm er en urban by med mange møteplasser og kommunen har i mange år vært i sterk utvikling. Her finnes en fin kombinasjon av naturskjønne omgivelser og et pulserende byliv - i umiddelbar nærhet til alt Lillestrøm by kan tilby.

I Lillestrøm finner du alt fra shopping, kunst, kultur, uteliv, sport og fritidsmuligheter, samt noen av landets mest attraktive arbeidsplasser. Det er også gangavstand til Norges varemesse med store publikumsmesser innenfor bl.a. reiseliv, båt, utdanning, bolig, hobby og landbruk m.m.

Nærmeste naboer er blant annet Portalen, Rosenberg Spiseforretning, SATS, DNB, Adidas, Scandic Hotel og Rema 1000 m.fl


Tomt kvadratmeter


Off. kommunikasjon

Fra Lillestrøm stasjon går det hyppige avganger med både tog og buss til Oslo, Oslo Lufthavn og ellers alle andre destinasjoner på Romerike. Lillestrøm bussterminal ligger vegg i vegg med stasjonen.


Standard

God standard.


Visning

Etter avtale med megler. REF. 21068.


Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Jonas Lies gate 2, Lillestrøm

Referanse: 21068

Butikk/Handel, 156 m²

Megler

Rune Eide
Rune Eide
Telefon: (+47) 67917656
Epost: rune@real.no

    Send melding