Storgata 16 mot Kjeller Storgata 16 mot Kjeller Storgata 16 mot Lillestrøm togstasjon Storgata 16 mot Lillestrøm togstasjon Storgata 16 med togstasjonen og Portalen i bakgrunnen Storgata 16 med togstasjonen og Portalen i bakgrunnen Enkel adkomst fra bakkeplan. Inngangen deles med de andre leietakerne Enkel adkomst fra bakkeplan. Inngangen deles med de andre leietakerne I tillegg til adkomst via trapp, er det heis i bygningen I tillegg til adkomst via trapp, er det heis i bygningen Lokalet ligger fint til i bygningens 3. etasje Lokalet ligger fint til i bygningens 3. etasje Lyse kontorlokaler med store cellekontor Lyse kontorlokaler med store cellekontor Gulvene består av flisbelagte gangområder, samt laminat Gulvene består av flisbelagte gangområder, samt laminat God plass til arbeidsstasjon i åpent landskap God plass til arbeidsstasjon i åpent landskap De fleste cellekontorene er store nok til flere arbeidsstasjoner De fleste cellekontorene er store nok til flere arbeidsstasjoner Stort, lyst møterom med god plass til de ansatte Stort, lyst møterom med god plass til de ansatte Kjøkkenkrok med oppvaskmaskin Kjøkkenkrok med oppvaskmaskin Garderobe med WC Garderobe med WC Storgata (mot Portalen) Storgata (mot Portalen) Gangavstand til "alt" av servicetilbud Gangavstand til

Lillestrøm: Lyse kontorlokaler med sentral beliggenhet - Gangavstand til tog/buss - Kort vei til "alt" av servicetilbud

Storgata 16, Lillestrøm - 342 m²


Arealspesifikasjon

3. etg: 342 kvm Kontor


Inneholder

Lyse og praktiske kontorlokaler beliggende i 3. etasje, sentralt i Lillestrøm. Gangavstand til både togstasjon og bussholdeplass. Lokalet leies ut samlet til en leietaker.

Lokalet er på ca. 342 kvm. BTA og inneholder: 10 stk cellekontor av forskjellig størrelse, romslig møterom, åpent landskap med mulighet for flere arbeidsstasjoner,datarom, kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, tekjøkken og garderome med herre- og dame WC.

Inngang på bakkeplan og enkel adkomst via heis.

Lokalene er gjennomgående og de store vindusflatene skaper et godt arbeidsmiljø.

Verdt å merkse seg
- Ca. 2-3 minutters gange til både buss- og togstasjon
- Kort vei til "alt" av servicetilbud
- Gjennomgående lokaler med gode lysforhold
- Inndelt i cellekontor, i tillegg mulighet for åpent landskap
- Fasiliteter som møterom, kjøkken, garderobe med WC
- Leies ut samlet til en leietaker
- Noe av innredningen kan følge etter nærmere avtale med fremutleier


Beliggenhet

Storgata 16 ligger midt i hjertet av Lillestrøm by, og det er gangavstand til "alt" av servicetilbud. Området består av restauranter, cafeer, butikker, kjøpesenter, kontor m.m.


Tomt kvadratmeter

623


Off. kommunikasjon

Ca. 2-3 minutters gange til Lillestrøm stasjon som har hyppige avganger både for buss, tog og flytog. Det tar ca. 11 minutter med tog til Oslo S og ca. 11 minutter med tog til Oslo Lufthavn.


Parkering

Ingen parkering medfølger lokalet. Det er flere parkeringsmuligheter i Lillestrøm, hvorav det bør være mulig å leie faste plasser om ønskelig.


Oppvarming

Elektrisk.


Visning

Visning etter avtale med megler.


Overtakelse

Overtakelse etter avtale med fremutleier.

Lokalene står ledige og det er mulig med rask overtakelse.


Ansvarlig megler

Morten Kim Pedersen

Storgata 16, Lillestrøm

Referanse: 21046

Kontor 342 m²

Megler

Morten Kim Pedersen
Morten Kim Pedersen
Telefon: (+47) 92872303
Epost: morten@real.no

    Send melding

    Plantegninger